DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılın Muhtarı Rabia Şentürk’e Antalya’da büyük onur

Yılın Muhtarı Rabia Şentürk’e Antalya’da büyük onur

Antalya Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekarlar Kültür Derneği (ANŞOYAD)’ın gerçekleştirdiği programa davet edilen Yılın Muhtarı Rabia Şentürk’e programda plaket takdimi yapıldı. Yılın Muhtarı Şentürk, Antalya’dan aldığı plaket ile ilçemizin adını Antalya’da da başarıyla duyurdu.

Yılın Muhtarı Şentürk’e Plaket verildi

İlçemizde çalışmaları ve etkinlikleri ile Yılın Muhtarı ödülüne layık görülen Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk’e Antalya’da büyük jest yapıldı. Kısa adı ANŞOYAD olan Antalya Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekarlar Kültür Derneği’nin gerçekleştirdiği programa davet edilen ve burada büyük bir saygı ve sevgi ile karşılanan Yılın Muhtarı Şentürk’e Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve ANŞOYAD Başkanı Şükrü Erciyeslioğlu ile dernek üyeleri tarafından başarılarından ve sanata katkılarından ötürü plaket takdim edildi. ANŞOYAD Derneği’ne ve Muratpaşa Belediye Başkanı’na teşekkür eden Yılın Muhtarı Şentürk, “Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal beyefendiye, Antalya Şair, Ozan, Yazar, Ressam ve Bestekarlar Kültür Derneği Başkanı Sayın Şükrü Erciyeslioğlu beyefendiye ve Dernek üyelerine beni onur konuğu olarak programlarına davet ettikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Arkadaşım Tülay Gülseven bacıma, destekleri için ve misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimi bildiriyorum. Ayrıca kendileri benim için plaket hazırlamışlar. Aldığım plaket beni gerçekten çok mutlu etti. Ben aldığım bu plakete her zaman baktığımda çok mutlu olacağım” dedi.

 

12512218_1592730644385964_8112354918659305411_n12919473_1596563774002651_1249510594_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.