AK Parti İl Teşkilatı Büyük Kongre’de yerini aldı

AK Parti 2.nci Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonunda geçtiğimiz gün yapıldı. Binali Yıldırım’ın tek Genel Başkan adayı olarak giren kongre için, ilçemizden 4 otobüs ve ilimizden 50 otobüsle 3500 civarında partili kongreye katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve Belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın eşliğinde ilçe yönetimleri tam eksiksiz olarak partililerle kongreye katıldı.
1000 GENÇ ÖNDEN GİTTİ
AK Parti İl Teşkilatı, salonda yer ayrılan 1000 partili genci, 20 otobüsle Ankara’ya gönderdi. Partili gençler, bir gece misafir edildi ve kongre salonunda Binali Yıldırım’ı destekledi.
YİNE Mİ KOCAELİ
AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının astıkları pankartlar da dikkat çekti. Bir gün önceden salona gidip asılan pankartlarda en çok ilgi çeken ‘’Kocaeli Her Zamanki Yerinde’’ ve ulusal televizyonların bile sık sık görüntü aldığı ‘’Yine mi Kocaeli’’ pankartları oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile beraber Kocaeli tribününe gelerek gençlerle birlikte tezahüratlara eşlik ettiler.