DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Aktif Eğitimciler Sendikasından Bilim Merkezi’ne ziyaret

Aktif Eğitimciler Sendikasından Bilim Merkezi’ne ziyaret

Aktif Eğitimciler Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezini ziyaret etti, Seka Parkta uçurtma şenliği düzenledi.

“Emeği geçen herkesi kutluyorum”

Bilgiyi kaynağından öğrenme ve bilime olan merakı geliştirme amacıyla tasarlanan Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler sergilenen eserleri yakından görme imkanı buldu. Algı ve Gerçeklik Galerisi, Dinamik Dünya, Bilimin sultanları Alan gezisi ve Bilim Gösterisi etkinliklerine katılan öğrenciler bu alanlardaki çalışmalara yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Bilim Merkezi yetkililerine teşekkür eden şube başkanı Mahmut Mollarecep, Aktif Eğitimciler Sendikası Kocaeli Şubesi olarak ilimizde üyemiz olan olmayan tüm eğitimcileri ve çocuklarını davet ettiğimiz şenliğimizde hep birlikte kaliteli zaman geçirmeyi amaçladık. Aldığımız izlenimler ve değerlendirmelere göre başarılı olduğumuzu görüyoruz.Bilim Merkezini çok beğendiğini de ifade eden Mollarecep, “Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.  Etkinlik Seka Park uçurtma tepesinde hep birlikte uçurulan uçurtmalar ile son buldu.

2 3 4 5 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.