DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Aydın, “14. ASKF Olağan Genel Kurul’unda başkanlığa adayım”

Aydın, “14. ASKF Olağan Genel Kurul’unda başkanlığa adayım”

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın geçtiğimiz gün Cumhuriyet Parkı içinde yer alan Omega Cafe Bistro’da düzenlediği basın toplantısı ile 5 Haziran’daki 14. ASKF Olağan Genel Kurul’unda başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

“Heyecanım bittiği gün federasyon başkanlığı yapacağım”

ASKF Başkanı Murat Aydın geçtiğimiz yaptığı basın toplantısı ile ASKF  başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı. Başkan Aydın “Heyecanımın bittiği gün federasyon başkanlığı yapacağım” dedi ve Amatöre hizmetin bayrak yarışı olduğunu belirtti. Aydın yönetim kurulu listesindeki bazı isimlerin değişeceğini açıkladı. Aydın, değişikliklerden ötürü de arkadaşlarının kendisine küsmemesi gerektiğini ifade etti. Cumhuriyet Parkı’nda yer alan Omega Kafe’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Aydın, kulüpleri, STK’ları ve basın mensuplarını 5. Haziran’daki 14. Olağan Genel Kurulu’na davet etti. Aydın “Değerli basın mensubu arkadaşlarımız. Sizler bizlerin yaptığı tüm çalışmaları camiamıza, ilimize ve ülkemize anlatan en önemli paydaşlarımızsınız, yol arkadaşlarımızsınız. 5 Haziran’daki olağan genel kurulumuza sizleri, kenti büyüklerimiz, sivil toplum kuruluşlarını, kulüplerimizi ve orada olmak isteyen herkesi davet ediyoruz. İnşallah amatörümüzü kongresi hayırlısı başlar ve hayırlısı ile biter. Yaptığımız hizmetler ve ülke genelindeki üretimlerimiz sonrasında kulüplerimiz, yöneticilerimiz fikirlerini bizlere iletti. Kulüplerimiz yetkiyi verdiğinde göreve devam etmek istediğimizi ifade etmek istiyorum. Dev projelerimizi göreve gelirsek yeni dönemde hayata geçirmek istiyoruz. Ekibimle gurur duyuyorum. Genel kuruldaki yönetim listesinde bazı değişikliklerimiz olacak. Ancak hiç bir arkadaşımız bize küsmemeli. Çünkü  bu bir hizmet yarışıdır. Geçen dönemde de yönetimde değişiklikler oldu, bu yılda bazı yeni arkadaşlar aramıza katılacak. Heyecanımın bittiğine inandığım anda bu görevi bırakacağım. Şu anda ilk günkü heyecanım devam ediyor.” dedi.

murat aydçn

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.