DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, STK’larla buluşmayı sürdürüyor

Başkan Karaosmanoğlu,  STK’larla buluşmayı sürdürüyor
05.05.2016
1.364
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu,

STK’larla buluşmayı sürdürüyor

 

Başkan Karaosmanoğlu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeye devam ediyor 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kuruçeşme İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Saffet Yılmaz’ın yanı sıra Okul Aile Birliği ve Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Gönül Uluce Okumuş ve üyelerini makamında konuk etti.

 

İNSANIMIZ DAHA GÜÇLÜ ÜLKE İÇİN BİZE DESTEK VERİYOR

Ortak hizmetler, sağlık ve eğitim konusunda fikirlerin paylaşıldığı görüşmelerde insan odaklı faydalı ve sürdürülebilir projeler konusunda çalışma yapılmasının önemine vurgu yapıldı. Birlikteliklerde gerek sağlık gerekse eğitim üzerine talepler ve öneriler üzerinde durulurken, Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin farklı illerinde terör olaylarının dirliğimize, birliğimize ve istikrarına yapılan saldırılardır. Ülkemiz insanı; bugünkünden daha güçlü bir Türkiye istiyor ve bizi bunun için destekliyor. Ufku açık, geleceğe güvenle bakan bir ülke için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

 

HİZMETLERİMİZLE ÜLKEMİZ ÇAĞ ATLADI

Yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere ülke üzerine taş üstüne taş koymak isteyen herkesle görüşmesi gereğini görüşmelerde vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu ülkenin kaybedecek zamanı yok. Her birimize bu konuda büyük görevler düşüyor. STK’larımızın yönetimleri yeni fikirler ve sürdürülebilir projeler üreterek bizimle irtibata geçebilir. Kocaeli’mizin gelişmesi ve kalkınmasında STK’ların fikirleri bizlere ivme kazandıracaktır” açıklamasını yaptı.

 

DİŞ SAĞLIĞINDA DAHA AKTİF ÇALIŞMALAR YAPALIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni seçilerek göreve başlayan Kocaeli Diş Hekimleri Odası Başkanı Gönül Uluce Okumuş’a görevinde başarılar diledi. İnsan sağlığı açısından çok önemli olan diş sağlığı için bu zamana kadar Büyükşehir olarak destek olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bundan sonra diş sağlığında farkındalık oluşturacak çalışmalara imza atacağız” derken oda başkanı Okumuş da, “Büyükşehir Belediyemizle ortak projelere imza atmak istiyoruz. Geniş bir yelpazede başta minik çocuklar olmak üzere halkımıza diş sağlığının önemini anlatmak temel amacımız” açıklamasını yaptı.

 

2 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.