DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir’de promosyon ihalesini Vakıfbank kazandı

Büyükşehir’de promosyon ihalesini Vakıfbank kazandı
05.05.2016
1.271
A+
A-

Büyükşehir’de promosyon ihalesini Vakıfbank kazandı

Büyükşehir ve iştiraklerinde çalışan 4 bin 921 personelin maaşlarını ödeyecek bankanın belirlenmesi için yapılan ihaleyi Vakıfbank kazandı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştiraklerinde çalışan 4 bin 921 personelin maaşlarını alacağı banka için yapılan ihaleyi Vakıfbank kişi başı 1.650 TL teklifle kazanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Vakıfbank üst düzey yöneticileri ile görüşmesinin ardından rakam 1.700 liraya yükseldi.

 

6 BANKA KATILDI

Komisyon başkanlığı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un yaptığı ihaleye Vakıfbank, Ziraat Bankası, Finans Bank, Garanti Bankası, Halk Bankası ve Türkiye İş Bankası katıldı. Vakıfbank      haricindeki bankaların teklifleri şartnameye uygun olmaması, teklif zarfları ve tekliflerde çeşitli usul hataları      olması sebepleriyle değerlendirme dışı kaldı.

 

1700 LİRAYA YÜKSELDİ

Vakıfbank’ın zarfından çıkan 1.601 TL teklifinin artırılması istenirken Genel Müdürlükle görüşen Vakıfbank yetkilileri son olarak teklifini 1.650 TL olarak belirledi. İhale bu rakamla Vakıfbank’ta kalırken Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun görüşmelerinin ardından promosyon ücreti 1.700 liraya artırıldı.

 

4 BİN 921 PERSONEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memur ve sözleşmeli memur ve bağlı iştiraki olan Belde A.Ş. İzaydaş, Antikkapı A.Ş. Kent Konut, Ulaşım Park A.Ş., Seka Park A.Ş. ve İzmit Su A.Ş.’de çalışan toplam 4 bin 921 personel 3 yıl süreliğine maaşlarını Vakıfbank’tan alacak.

 

2 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.