DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇAYIROVA İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇAYIROVA İMAM HATİP ORTAOKULU

Okullar arası Küçükler Futsal müsabakalarında

Okullar arası Küçükler Futsal müsabakaları üçüncülük dördüncülük ve final maçı ile son buldu.  Çayırova İ.HO.O., Özel Seymen’i 2-1 yenip şampiyonluğu elde etti

Küçükler Futsal müsabakalarında Yahya Kaptan Şehit polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda önceki gün üçüncülük ve final maçları oynandı. Üçüncülük maçını Burak Karaaslan yönetirken final müsabakasını ise Oğuzhan Arslan yönetti. Hakemler müsabakalar oynandıktan sonra madalya aldılar. Hakemlerin yanı sıra saha komiseri Mahir Gürsucu da aldı.

ÜÇÜNCÜ EDEBALİ O.O.

Okullar arası futsal müsabakası Recep Topaloğlu salonunda yapıldı. Günün üçüncülük karşılaşmasında Edebali Ortaokulu ile Osmangazi Ortaokulu karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında ise Osmangazi Mitatcan’ın golleri ile skoru 2-0 yaparken Edebali Ortaokulu’ndan  Eren ile Hasan’ın attığı gollerle ilk yarı 2-2 sona erdi. İkinci yarıda Edebali Ortaokulu’ndan Eren iki gol daha atarak skoru 4-2 yaptı. Oyunda kontrolü eline alan Edebali Ortaokulu Hasan ve Alperen ile skoru 6-2 yaptı. Osmangazi de Arda ve  Abdulsamet’in iki golü ile maçın skorunu 6-5 olarak  belirlendi ve Edebali Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.Günün final karşılaşmasında ise Özel Seymen rakibi Çayırova İmam Hatip Orta Okulu ile karşılaştı. Karşılaşmada iki takımında etkili oyun ile bir birlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Çayırova İmam Hatip O.O son dakikalara doğru Abdullah’ın golü ile skoru 0-1 yaparak ilk devreyi önde tamamladı. Ancak ikinci yarıya Özel Seymen daha atak başladı. Özel Seymen Bartu ile beraberliği sağladı.  Çayırova Sadettin’in  golü ile skoru 1-2 yaparak şampiyonluğu ilan etti.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Okullar arası Erkekler Küçük Futsal müsabaka maçları oynandıktan  sonra 1. Çayırova İmam Hatip olurken ikinciliği Özel Seymen elde etti. Üçüncü  ise Edebali ve dördüncü Osmangazi oldu. İlk dört takıma madalya ve kupalar takdim edildi. Ödül töreni sonunda basın mensuplarına toplu fotoğraf ile sona erdi.

1 4

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.