DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CEVDET BARIŞ BAŞKAN

CEVDET BARIŞ BAŞKAN

Kavaklıspor’da Genel Kurul yapıldı

Gölcük ilçesinde kurulu ve faaliyet göstermekte olan Gölcük Kavaklı Spor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulu 101. Sokak adresinde bulunan Miço Kıraathanesi’nde toplanılarak Genel Kurul gerçekleştirildi.

Genel Kurula yeterli delege toplandı

Gölcük ilçesinde kurulu ve faaliyet göstermekte olan Gölcük Kavaklı Spor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurul toplantısını yapmak üzere, 06.05.2016 tarihinde saat 17.00’de Kavaklı Mahallesi bulunmadığı, üye isim listesinde görülmesi üzerine toplantı ertelenmiş, bilahare 13.05.2016 tarihinde aynı ter ve saatte tekrar toplanıldığında, üye kayıt defterine kayıtlı bulunan toplam (74) üyeden (35) üyenin katılımının olduğu tespit edilerek toplantıya geçilmiş ve toplantısını açılışı yapılmıştır.

Gündem gereği Divan Başkanlığına Necdet barış, kâtipliklerine Muzaffer Aktuz ile Necati Değer önerilmiş, yapılan oylama neticesinde Divan Heyetine seçilmişlerdir.

Gündemin diğer maddesi olan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra gündemin diğer bir maddesi olan yönetim kurulu raporlarını dernek başkanı Yavuz Abanoz tarafından okundu. Denetim Kurulu Raporlarında Denetim Kurulu Başkanı Halil Terzi tarafından okunduktan sonra her iki kurulun raporları yapılan oylama neticesinde ibra edilmişlerdir.

Gündemin diğer bir maddesi olan yeni Yönetim ve Denetim Kurullarına geçilmiş, gizli oy be açık tasnif yöntemi ile yapılan seçimler neticesinde yeni Yönetim ve Denetim Kurulları aşağıdaki şekilde oluşmuştur:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Başkan Cevdet barış, 2. Başkan Hüseyin Fikri Hasırcı, Futbol Şube Sorumlusu Fikri Abanoz, Mali Sekreter Zahit Akın, Genel Kaptan Ahmet Kiremitçi, Bölge Sorumlusu Güngör Güven, Basın Sözcüsü Burhan Ceyhan, Sekreter Yılmaz Güloğlu, Alt Yapı Sorumlusu Semih Tezer, Kulüp Müdürü Levent Küçükakar, Üye Murat Karadeniz.

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Niyazi Terzi, Salim Kök, Tezer Erol

K.A.S.K.F Delegeleri

Cevdet Barış, Hüseyin Fikri Hasırcı, Ahmet Kiremitçi

Gündemin diğer bir maddesi olan gayrimenkul alımı için yapılan müzakerelerde, dernek amacı ve faaliyetleri için alınması gereken gayrimenkullerin alınması ve satılması için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi için yapılan oylama neticesinde kongreye katılan üyelerin tamamının olumlu oyları ile yönetim kuruluna yetki verildi.

Cevdet-Barış golcukkavaklispor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.