DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP KADIN KOLLARI’NDAN İKİ ANNEYE PLAKET

CHP KADIN KOLLARI’NDAN İKİ ANNEYE PLAKET

CHP KADIN KOLLARI’NDAN İKİ ANNEYE PLAKET

 

Hafta sonu tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanacak olan ve her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan, ‘Anneler Günü’ öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, dün ilçemizin özel eğitim kurumlarından birisi olan Erva Kanbak Özel Eğitim Merkezi’nde engelli annesi iki kadına göstermiş oldukları özveri ve başarılarından dolayı, Plaket verdiler.

 

Plaketle ödüllendirildiler

 

Hafta sonu kutlanacak olan, Anneler Günü öncesinde CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, kendi aralarında belirledikleri yılın en başarılı annelerini, dün ilçemizin özel eğitim kurumlarından birisi olan, Erva Kanbak Özel Eğitim Merkezi’nde engelli annesi iki kadına göstermiş oldukları özveriden dolayı, Başarı Plaketi verildi. Plaket töreninde konuşan, Çimen, “Erva’da eğitim gören Otizmli Tunahan Güler’in annesi, Berrak Güler ile Zihinsel Engelli Şavkın Kıran’ın annesi ve aynı zamanda CHP İlçe Kadın Kolları yöneticisi Binnur İkizoğlu’na göstermiş oldukları özveri ve başarılarından dolayı,kendilerine teşekkür ediyorum. Engelli bir çocuğa bakmak gerçekten özveri isteyen bir iş,ben burdan tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Çimen “Tüm Annelerin Anneler Gününü Kutluyorum”

 

Başkan Çimen’den sonra söz alan Kurum Müdürü Yasemin Ellibeş, CHP Kadın Kolları Başkanı Çimen’e ve yönetimine yaptıkları bu büyük jestten dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Berrak Güler ve Binnur İkizoğlu’na Başarılı Anne Plaketleri, Başkan Çimen tarafından kendilerine verildi. Plaket töreninde CHP ilçe Kadın Kolları tam kadro yer alırken, kendilerine kurum öğretmenleri ve yetkilileri eşlik ettiler. Plaket, töreninde bazı annelerin gözyaşlarını tutamamasıyla duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

 

1. sayfaya 4

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.