DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma’dan Mehmetçiğe en güzel hediye ANNELER GÖREV BAŞINDA

Donanma’dan Mehmetçiğe en güzel hediye  ANNELER GÖREV BAŞINDA

Donanma’dan Mehmetçiğe en güzel hediye

ANNELER GÖREV BAŞINDA

Donanma Komutanlığı tarafından büyük bir takdirle karşılanan Anneler Günü kutlaması çerçevesinde ilçemizde görev yapan Denizci erlerimiz için çok anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Büyük bir sevinç ve heyecana neden olan Anneler Günü buluşması nedeniyle komutanlarımızı kutluyor ve tebrik ediyoruz.

 

BÜYÜK TATBİKAT ÖNCESİ DONANMA ŞEHİT ANNELERİNİ VE ASKER ANNELERİNİ AĞIRLADI

Deniz Yıldızı-2016 Tatbikatı öncesi huzurevindeki yaşlıları ziyaret eden Donanma, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz’de icra edilecek. Büyük çaptaki Beyaz Fırtına-2016 tatbikatı öncesinde Anneler Günü münasebetiyle Kocaeli bölgesindeki şehit asker ve polis annelerini Donanma’da ağırladı.

16-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz’de icra edilecek olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığının iki yılda bir düzenli olarak icra ettiği Beyaz Fırtına-2016 tatbikatının hemen arifesinde Anneler Günü münasebetiyle Kocaeli bölgesindeki şehit asker ve polis annelerini Donanma Komutanlığı bağlısı TCG Yıldırım Fırkateyninde ağırladı.

Poyraz Limanına gelen ve burada, Harp Filosu Komutanı Tümamiral A. İskender Yıldırım, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay ve 1‘inci Muhrip Filotillası Komodoru Dz. Kur. Kd. Alb .M. Haluk Baybaş ve eşleri tarafından karşılanan şehit anneleri Dz. Kur. Yb. Cihan Bahadır komutasındaki TCG Yıldırım firkateynini gezmeyi müteakip Harp Filosu Komutanı Tümamiral A. İskender Yıldırım ev sahipliğinde gemide öğle yemeğinde ağırlandılar.

 

DONANMA MEMETÇİĞİ ANNELERİYLE İLE BULUŞTURDU

Donanma Komutanlığı bağlısı birliklerde görev yapan iki erbaş/erimizin annesi Donama Komutanlığı tarafından davet edilerek Anneler Gününde evlatlarıyla buluşturdu.

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığında görevli Muhafız Er Emre Demiray ve TCG TURGUTREİS firkateyninde görevli Porsun Er. Yunus Serten Anneler Gününde büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Muhafız Er Emre Demiray kulede nöbet tutarken Porsun Er. Yunus Serten ise gemide nöbet tutarken bir anda annelerini karşılarında görünce büyük bir mutluluk yaşadılar.

 

_DSC0005 _DSC0006 _DSC0007 _DSC0009 _DSC0010 _DSC0011 1e 1ee DSC_0130 DSC_0146 DSC_0147 DSC_0158 DSC_0161 DSC_0453 DSC_0510

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.