DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

EĞİTİMİN YILDIZI BAŞİSKELE’YE BİR YATIRIM DAHA

EĞİTİMİN YILDIZI BAŞİSKELE’YE BİR YATIRIM DAHA

Amerikan Koleji’de Başiskele’ye geliyor

Başiskele, eğitim konusunda yeni bir yıldız daha kazanıyor. Amerikan Koleji de tercih edilen ve Eğitim kenti haline gelen Başiskele’yi tercih etti.

Amerikan Koleji’nin Türkiye’deki isim hakkını elinde tutan iş adamı ve eğitimci Hamit Çil ile yöneticileri, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından Başiskele’de ağırlandı. Başiskele’de değişim, dönüşüm ve 7 Yıldızlı Kentin tanıtım ve faaliyetlerini başarıyla sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu konuda her daim bir adım önde olduğunu bir kez daha kanıtladı.Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “ Başiskele 7 yıldızlı bir kent derken yıldızlarından birinin de eğitim yıldızı olduğunu söylemiştik. Bu da ilçemize son zamanlarda yapılan eğitim yatırımlarının göstergesi şeklinde. Sektöründe öncü bir çok eğitim kurumları Başiskele Belediyesi olarak göstermiş olduğumuz yatırımcı işbirliği politikamızla ilçemizi tercih ediyor. Amerikan Koleji yeni nesil öğrencilere ve Başiskele’ye hayırlı olsun” dedi.

Amerikan Koleji’nin Amerikalıların değil, Türkiye’de isim hakkı alınmış ve tüm Dünyada marka bir kolej olduğu vurgulayan Çil, Kocaeli’nin 7 yıldızlı ilçesi Başiskele’ye yatırım yapmaktan mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.

1 2

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.