DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

İş yeri yanan Esnafa Odası sahip çıktı

Gölcük Sanayi Esnafı olan ve geçtiğimiz hafta sonu iş yerinde çıkan yangında iş yeri büyük hasar alan Eyüp Tüysüz’e Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası sahip çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonu Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerinde çıkan yangın sonucu iş yerinde büyük hasar meydana gelen sanayi esnafı Eyüp Tüysüz’e GESO Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimi sahip çıktı. Başkan Kocaman ve Yönetimi tarafından iş yeri ziyaret edilen esnaf Tüysüz’e yardımda bulunuldu.

KOCAMAN, “BİZLER ESNAF KARDEŞİMİZİN ZOR GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKAMAZDIK”

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman yaptığı konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Bizler bu göreve oturmak için gelmedik. Bizler verdiğimiz sözleri yerine getirmek için buradayız ve esnafımızın her zaman mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarındayız. Esnaflarımızdan herhangi birisi bir afette zarar gördüyse Esnaf Odası ve Yönetimi olarak bizler her zaman esnaf kardeşlerimizin yanında oluruz. Geçtiğimiz hafta sonu işyerinde çıkan yangın sonucu dükkanı büyük hasar gören Eyüp Tüysüz abimize bir nebze de olsa yardım ve destek olmak için bugün yanına geldik. Kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

TÜYSÜZ “NECMİ BAŞKANA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTUĞU YERİNE GETİRDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gölcük Sanayi Sitesi’nin tecrübeli esnafı Eyüp Tüysüz, Başkan Kocaman ve Yönetiminin kendisine verdiği destekten oldukça duygulandığını belirterek şu sözleri dile getirdi: Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Necmi Kocaman’a bize verdiği sözü yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi bize daima, ‘Belki mutlu günlerinizde yanınızda olamayabilirim fakat her zor ve sıkıntılı günlerinizde yanınızda olacağım’ sözünü vermişti. Geçtiğimiz hafta sonu iş yerimde çıkan yangın sonucu büyük hasar meydana gelmişti. Ben Necmi başkanımıza ve bana destek olan tüm esnaf arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_0091 DSC_0093

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.