DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMINI ATTI

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMINI ATTI

İlçemizin tanınmış iş adamlarından Ali Yılmaz,

İlçemizin tanınmış ve sevilen simalarından olan ve bir dönem Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’da yapmış olan Raşit ve Ayşe Yılmaz çiftinin genç iş adamı oğlu Ali Yılmaz evlilik yolunda ilk adımını geçtiğimiz gün attı.

İlçemizin genç iş adamlarından olan kalite ve markayı Gölcük’te buluşturan ismin öncülerinden olan Ali Yılmaz geçtiğimiz günlerde Kütahya’da evliliğe giden ilk adımını attı. Yine Kütahya’nın tanınmış ailelerinden olan Hüseyin ve Hanım Öztürk’ün biricik kızları Habibe ile evliler kervanına katılma yolunda ilk adımlarını attı.

ÇİFTİ SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ali Yılmaz’ı bu mutlu ve heyecanlı gününde Ablaları Rabia Yasemin ve Elif’in yanı sıra yine ilçemizde ticaret ile uğraşan Cengiz Yılmaz ‘da yalnız bırakmadı. Ailelerin ve genç çiftlerin tanışma merasiminde güzel bir ortam oluşurken aileler ise sanki birbirlerini yıllardır tanıyormuş gibi birbirleriyle uyum sağladı. İki güzel insan’ın en mutlu gününde ki heyecanları ise yüzlerinden okunurken Genç İş adamı Ali Yılmaz’ın babası mutluluğunu şu şekilde dile getirdi.

RAŞİT YILMAZ “ ALLAH HER BABAYA BU DUYGULARI NASİP ETSİN”

Ali yıllardan beri ticaretin içerisinde doğdu, büyüdü. Kendi emekleriyle Gölcük’te markalaştı. İnsan hayatta iki şeyde başarılı odlumu gerisi geliyor zaten bunlardan ilki ticaret ikincisi de evlilik hayatı. Şimdi müstakbel kızımız Habibe ile dünya evine giden yolda ilk adımı attılar. Ben her ikisini de iki cihanda mutlu olmalarını yüce Allahtan niyaz ediyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Her iki çiftin ve ailelerinin birbirleri ile son derece uyumlu olması gözlerden kaçmazken her iki aile’nin dostları ise her iki genç çiftin çıktıkları bu yolda kendilerine ömür boyu saadet dilediler. Bizlerde Gölcük Haber Gazetesi olarak kalplerinin güzelliği dış görünüşlerine yansıyan bu iki genç insan’ın bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyoruz.

13223436_10154289324039887_1629761874_o 13224140_10154289324044887_1347113537_o 13210948_10154289324144887_75902009_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.