DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ford Otosan çalışanları Piknik Sefası’ndaydı

Ford Otosan çalışanları Piknik Sefası’ndaydı

           Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları ve aileleri 3 haftasonu boyunca Sapanca Meşelik Parkı’nda piknik organizasyonunda bir araya geldi. Toplamda 15 bin 800 çalışan ve yakını piknik organizasyonunda doğa ile buluştu. Ford Otosan bu organizasyonda da “Sen Varsan Hayat Bizim” diyerek çalışanlarının sosyal hayatlarına da destek verdiğini bir kere daha göstermiş oldu.

Türkiye’nin otomotivde öncü kuruluşu Ford Otosan, çalışanları ile sosyal hayatta da bir araya gelerek organizasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Kocaeli Fabrikası çalışanları ve yakınları, 8 Mayıs, 15 Mayıs ve 22 Mayıs Pazar günleri Sapanca Meşelik Parkı’nda eğlenceli vakit geçirdiler. “Bi’Piknik Sefası” organizasyonu ile Ford Otosan çalışanları aileleri ile birlikte doğa ile iç içe ve eğlence dolu bir haftasonu geçirdi.

Ford Otosan Bi’Piknik organizasyonun ilk haftası olan 8 Mayıs günü 4.000 kişi, ikinci hafta 15 Mayıs tarihinde 7.000 kişi katılırken, 22 Mayıs Pazar günü de 4.800 kişi olmak üzere toplamda 15.800 katılımcı eğlenceli vakit geçirdi.

FO_Kocaeli_Piknik_2 FO_Kocaeli_Piknik_3 FO_Kocaeli_Piknik_4 FO_Kocaeli_Piknik_1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.