DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

FOTOĞRAF SANATINI ÖĞRENDİLER

FOTOĞRAF SANATINI ÖĞRENDİLER

   Atanan öğretmenler sivil toplumla buluşuyor

Gölcük’te 48 Atanmış Öğretmen Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’ni ziyaret ederek sivil toplum örgütlerini tanımaya devam ediyorlar.

Milli Eğitim bakanlığı tarafından atanan aday öğretmenlerin Gölcükteki sivil toplum örgütlerini tanımak kaynaşmak için başlatılan ziyaretlerin geçtiğimiz günkü durağı Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz ve yönetimini ziyaret ettiler.

ZİYARETTE GFSD TANITILDI

GFSD ziyaretinde Dernek Başkanı İsmail İkiz karşıladı, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel’in konuşmasıyla başladı Yüksel, kısa konuşma yaparak şunları dile getirdi: “İlçemizdeki sivil toplum örgütlerini tanımak için her hafta farklı yerlere misafir oluyorsunuz. Bugünde burada Gölcük Fotoğraf ve Sanatı Derneğine konuk oldunuz, yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederim,dernek başkanına sözü veriyorum” dedi.

FOTOĞRAFCILIKTA İNSANIN BAKIŞ AÇISI DEĞİŞİYOR

GFSD Dernek Başkanı İsmail İkiz yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: “Bizlerin mesleği farklı olan dostlarımız farklı işlerle uğraşması hobi olarak kabul ediyoruz, 54 üyemiz var haftanın 1 günü Türkiye’nin en önde gelen fotoğrafçıları buraya getiriyoruz, hem biz öğreniyoruz hem de üyelerimiz buraya gelen üyelerimiz fotoğraf çekmeyi öğreniyor. Ulusal fotoğraf yarışmasında birinci olan kişiler var, fotoğrafçılık insanın bakış açısı değişiyor” dedi.

DSC_0438DSC_0439DSC_0442DSC_0437

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.