DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’e yağmur yağıyor cadde ve sokaklar su birikintileri ile doluyor

Gölcük’e yağmur yağıyor cadde ve sokaklar su birikintileri ile doluyor

İlçemizde hafta sonundan beri etkili olan yağışlı hava birçok vatandaşa sıkıntı yaşattı. Aralıklarla etkili nolan sağanak yağmurda bir çok vatandaş ıslanmaktan kurtulamadı. Yağan yağmur yine ara sokakları su altında bıraktı.

Her yağmurda aynı manzaralar

Hafta sonundan beri etkili olan yağışlı hava tam yaz geldi derken hava sıcaklıklarını hissedilir derecede azalttı. Gün içerisinde sağanak şeklinde yağan yağmur yüzünden birçok vatandaş sıkıntı yaşadı. İlçemiz yine bildik görüntülere sahne oldu. İlçemizin alt yapısı özellikle yağışlı havalarda alarm veriyor. Kuvvetli bir yağmurda cadde ve sokaklarda büyük su birikintileri meydana geliyor. Bu durumda en çok vatandaşları olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar her yağışta aynı manzararlı görmekten bıktıklarını ifade ederken, yaşanan bu sorunların doğru projelerle çözülmesini istiyor.

20160515_185937 20160515_185942 20160515_185931

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.