DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da hayaller seneye kaldı

02.05.2016
1.331
A+
A-

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor, Niğde Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar karşılaşmayı 2-0 kazandı ancak Play-Off hayalleri seneye kaldı

KAZANDIK AMA OLMADI

Gölcükspor ligin son haftasında Niğde Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da yaptığı ataklardan sonuç alamadı ve ilk yarı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Gölcükspor Abuzer’in kafa vuruşu ile golü bularak skoru 1-0 yaptı.  84.dakikada Abuzer penaltı vuruşunda kaleden dönen topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı ve takımına üç puan kazandırdı. Ancak Beylerbeyispor’un berabere kalması ve Çorum’un yenmesi ile temsilcimiz Play-Off  şansını kaybetti.

PROTOKOL YERİNİ ALDI   

Gölcükspor Niğde Belediyespor karşılaşmasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin’in yanı sıra Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelisporlu oyuncu Murat Soner Başak da maçı izledi. Gölcüksporlu oyuncular 2-0 kazandıkları maçın ardından telefonlara sarılarak 24 Erzincanapor – Beylerbeyiapor ve Çorumspor- K. İskenderunspor maçlarının sonucunu heyecanla bekledi ancak umdukları olmadı. Play- Off şansını kaybetmelerinin ardından bazı oyuncular gözyaşlarını tutamadı.

HERŞEY PLAY-OFF İÇİNDİ AMA OLMADI

Gölcükspor teknik patronu Yusuf Tokuş ‘‘Biz istediğimiz sonucu aldık ancak Beylerbeyi’nin berabere kalması ve Çorum’un yenmesi ile Play-Off’a şansını kaybettik. Her şey Play-Off  içindi ancak olmadı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Elbet bizim de hatalarımız var ancak bize yapılan haksızlıklar nedeni ile biz bu hallere düştük. Hakemler bizi bazı maçlarda biçti. Çok kötü talihsizlikler yaşadık. Bunlar bahane olamaz ama biz bu sezonun böyle bitmesini hak etmiyorduk’’ dedi.

 

_MG_0818 IMG_6781 IMG_6867

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.