DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor’da Kaptan Sezgin takımdan ayrıldı

Gölcükspor’da Kaptan Sezgin takımdan ayrıldı

Gölcükspor’da yaprak dökümü. Gölcükspor yönetimi, teknik direktör Yusuf Tokuş’un raporu doğrultusunda, iç transferde EnsarÇetinkaya, Emre Kürküt, Polat Güren, Fatih Sandallı, Ender Acar ve Oğuzhan Demirer ile yolları ayırmış, kaleci Veysel Boz ise kendi isteği ile ayrılmıştı. Ancak son günlerde sıkıntılı günler geçiren Gölcükspor’da, geçen hafta imza attırdığı kaptan Sezgin ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

Kaptan Sezgin ile Gölcükspor arasındaki ipler koptu

Spor Toto 3. Lig’de önümüzdeki sezonun planlanmasını yapan Gölcükspor’da, yaprak dökümü erken başladı. Dün gazetemizi arayan ve Gölcükspor formasını 4 sezondur başarıyla giyen, beyefendiliği ve örnek kişiliği ile takım kaptanlığına kadar yükselen Sezgin Bektaş, yönetimin gazabına uğradı. Teknik direktör Yusuf Tokuş’un ısrarla takımda kalmasını istediği kaptan Sezgin ile yönetim kurulu geçtiğimiz hafta yeni sözleşme imzalamıştı. Ancak, yönetim ile kaptan Sezgin arasındaki uyuşmazlık had safhaya kadar çıkınca, kaptan Sezgin ile Gölcükspor arasındaki ipler koptu. Takım kaptanı Sezgin, şunları söyledi:

Yönetime benim adıma kalsın mı gitsin mi oylaması yapılması kabul edilemez

“Bakın açık açık söylüyorum. Kulağıma gelenlere göre, Başkan Şahin benim için yönetim kurulunda ‘Kalsın mı, Gitsin mi?’ diye oylama yapılmış. Bunu kabullenmem mümkün değil. Bunca yıllık futbol hayatımda, hiçbir başkanın hiçbir futbolcu için böyle bir şey yaptığını ne duydum ne şahit oldum. Ben bu takımın kaptanıyım. 4 sezondur elimde geldiğince, terimin son damlasına kadar mücadele ettiğim Gölcükspor’dan ağlayarak ayrılıyorum. İnşallah ben bu şekilde ayrılan son oyuncu olurum. Ama korkum benim başıma gelenlerin başka oyuncuların başına gelmesi. Herkese hakkımı helal ediyorum, üzerimde olan herkesten de helalık istiyorum”

GîlcÅkspor Kaptan Sezgin Sezgin Bektaü

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.