DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Görme Engelliler Komisyonu Yazlık Ilıca’da kahvaltıda buluştu

Görme Engelliler Komisyonu Yazlık Ilıca’da kahvaltıda buluştu

Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Tesisleri, Ilıca Restaurant’ta Kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda engelliler açısından Gölcük’teki son durum ve il dışına yapacağımız ziyaretlerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.

Kahvaltıda çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu

Gölcük Engelliler Derneği, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay eşi Seda Önerbay Görme engelliler bilgisayar kurs eğitmeni Engin Albayrak ve Gürsel Albayrak, Görme engelliler Kabartma yazı kurs eğitmeni Sonay Sevinç, Gölcük Belediyesi Santral Operatörü Yılmaz Ok Gölcük Yazlık Ilıca Restaurant’ta nezih bir kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıda Engelliler açısından Gölcük’teki son durum ve il dışına yapacağımız ziyaretlerle ilgili fikir alışverişi yapıldı. Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Başkan Önerbay, “Bizler Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Görme engellilerimize yönelik kurslarımızla görme engellilerimizin hayatlarında yaşadıkları zorlukları bir nebze de olsa dindirmelerine vesile oluyoruz. Bugün de Komisyonumuzdaki değerli arkadaşlarımızla Yazlık Ilıca’da kahvaltı programı icra ettik. Bizler çalışmalarımıza ilk günkü şevk ve istekle devam edeceğiz” dedi.

13339577_1265533510147817_4945486682571851777_n (2) 13344725_1265533503481151_4592652226555747698_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.