DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hacıoğulları Ailesinin güzeller güzeli kızları Eslem İkra 1 YAŞINDA

Hacıoğulları Ailesinin güzeller güzeli kızları Eslem İkra  1 YAŞINDA

Hacıoğulları Ailesinin güzeller güzeli kızları Eslem İkra

1 YAŞINDA

Gölcük’ün ve Ülkücü Teşkilat’ın sevilen isimlerinden Erhan Hacıoğulları’nın güzeller güzeli kızı Eslem İkra 1 yaşında. Eslem İkra’nın ilk doğum günü Semt Cafe&Restaurant’ta ailesi ve sevdikleri tarafından kutlandı.

Doğum günü partisinde Eslem İkra bebek ilgi odağı oldu

Hacıoğulları ailesi geçtiğimiz gün melekler kadar güzel olan Eslem İkra’nın 1. Yaş gününü Semt Cafe&Restaurant’ta aile yakınları ve sevdikleri ile kutladı. Eslem İkra için yaptırılan doğum günü pastası büyük beğeni toplarken, güzeller güzeli Eslem İkra, doğum günü partisine katılan aile yakınlarının ilgi odağı oldu. İlçemizin ve Ülkücü Teşkilat’ın sevilen isimlerinden birisi olan Erhan Hacıoğulları, biricik kızı Eslem İkra’nın doğum günü partisine katılan herkese teşekkür etti. Hacıoğulları ailesi, biricik kızları için yaptırdıkları ve üzerinde Eslem İkra bebeğin fotoğrafının bulunduğu yaş günü pastasında bulunan mumları iyi ki doğdun Eslem İkra diyerek söndürdü. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak güzeller güzeli Eslem İkra bebeğin 1. yaş gününü kutlar, kendisi gibi çok güzel bir ömür dileriz.

 

DSC_0261 DSC_0267

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.