DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“HIZ KESMEK YOK”

“HIZ KESMEK YOK”

 Engelliler Sapanca Seka Park Kampı’nda unutamayacakları bir gün geçirdi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası engelliler için büyük bir hediye oldu. Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sosyal hayata adapte olan engelliler içinde bulunduğumuz hafta olan Engelliler Haftası’nda Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ın öncülüğünde oldukça eğleniyor. Başkan Bat öncülüğünde geçtiğimiz gün Sapanca Seka Kamp’ında gerçekleştirilen mangal ziyafeti programıyla engelliler unutamayacakları bir gün geçirdi.

“BİZİM İÇİN BUGÜNE KADAR ÇOK EMEK VEREN HASAN BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Bat ve engelliler geçtiğimiz gün Engelliler Haftasını Sapanca Seka Kampı’nda mangal ziyafeti yaptı. Burada oldukça eğlenen engelliler hayatın güzelliğini bir kez daha yaşadı. Engelliler, “Bizim için bugüne kadar çok emek veren Hasan Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendisi bizler için gece gündüz demeden çalışıyor, bizlerin mutlu olmasını sağlıyor. Bizler Gölcük’te yaşayan engelliler olarak çok şanslıyız. Bize bu imkanı sağlayan büyüklerimize, Hasan Başkanımıza ve ailelerimize teşekkür etmeyi borç biliriz” dediler. Engellilerin Sapanca Seka Kamp’ındaki günleri oldukça güzel geçerken, bu mutlu an çekilen fotoğraflar ile ölümsüzleştirildi. Başkan Bat, gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında, “Sapanca Seka Kamp’ı, Mangal Ziyafeti, hız kesmek yok” dedi.

13214866_1407960275896878_153037487_o 13223624_1407960619230177_1286023759_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.