DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Huzurevi Sakinleri yararına Bursa Gölyazı gezisi gerçekleştirildi

Huzurevi Sakinleri yararına Bursa Gölyazı gezisi gerçekleştirildi

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi 2015-2016 yılının sezon sonu gezisini Bursa Gölyazı’ya gerçekleştirdi. Huzurevi sakinleri yararına düzenlenen gezi dernek üyelerince büyük beğeni topladı.

Gölyazı karış karış gezildi

İlçemizde Huzurevi sakinleri yararına gerçekleştirdiği etkinlikler ile büyük takdir toplayan ve yaşlıların her daim yüzünü güldüren Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, 2015-2016 yılı sezon sonu gezisini Bursa Gölyazı’ya gerçekleştirdi. Gölyazı’yı karış karış gezen ve gezi boyunca oldukça eğlenen dernek yönetimi, geziden elde ettikleri gelirleri Huzurevi Sakinleri için kullanacak.

Türkmen, “Yeni Sezonda etkinliklerimiz devam edecek”

Gezi hakkında açıklama yapan Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen, “Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz için sezon sonu gezimizi Bursa Gölyazı’ya düzenledik. Gölyazı’nın güzel alanlarını gezme fırsatı bulduk. Gezimizi dernek üyelerimizle gerçekleştirdik. Huzurevi sakinlerimiz için gezilerimizin sezon sonunu yaptık. Fakat yeni dönemde Huzurevi sakinlerimiz için gezilerimiz, Ramazan’da ise iftar programlarımız devam edecek” dedi.
WP_20160518_12_51_59_Pro WP_20160518_12_54_54_Pro WP_20160518_15_58_44_Pro

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.