DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İktidar acilen milletin gündemine dönmeli”

İktidar acilen milletin gündemine dönmeli”

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl başkanı Nihat Yıldız yazılı basın açıklaması yaparak mecliste grubu bulunan partilerin ve iktidarın acilen milletin gündemine dönmesi gerektiğini söyledi.

“Türkiye’nin şuanda koltuk sorunu var”

Büyük Birlik Partisi İl başkanı Nihat Yıldız Son zamanlarda artarak devam eden terör olaylarında  vatanımızı milletimizi korumak için canını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik kuvvetlerimize Allah güç kuvvet versin şehitlerimize Allah dan Rahmet diliyor milletimizin başı sağolsun.

1 Kasım seçimlerine terörü bitirme ve tam demokratik bir anayasa vadi ile giren iktidar bu vadini unutmuş durumda Bu gün teröre karşı bir mecburiyet mücadelesi veren hükümet çözüm sürecinin ağır bedelini milletimize ödetmekte. İktidar terörle mücadelede samimi değil. Hala dokunulmazlıklara dokunamamış olup terörü besleyen damarları kurutamamıştır. Vize serbestliği zafer gibi sunulmuş hezimetle sonuçlanmıştır. Özellikle ana muhalefetin ve iktidarın tutumu teröre karşı Avrupa birliğine koz verdirmiştir. Mecliste grubu bulunan partiler demokrasiyi  hazmedememiş kendi içlerinde demokratik olmayı sağlayamamış ki tam demokratik bir anayasa yapabilsinler. Bu meclis yapsa yapsa mecliste ancak kavga yapar. Türkiye’nin tek muhalefet partisi Büyük Birlik Partisi dir. Meclisteki muhalefet partileri iktidarın değirmenine su taşımaktadırlar. Türkiye’nin şuanda koltuk sorunu var. dolayısıyla da  vatandaşın sorunları ülkemizin sorunları geri plana itilmiş olup varsa yoksa koltuk.

Büyük Birlik partisi olarak hiç bir konuda peşin hükümlü değiliz Ülkenin hayrına ne konuşulması gerekiyorsa konuşmaya hazırız. Biz Büyük Birlik Partisi olarak mevcut partilerin değil sistemin alternatifiyiz.Bizim önerimiz tam demokratik parlamenter sistem.Mecliste grubu bulunan partilerin acilen şahsi kavgalarını bir kenara bırakarak teröre karşı ekonomik istikrarsızlığa  karşı işsizliğe karşı tek vücut olup çözüm yolları araştırmaları gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın siyaset üstü bir tutum sergileyip tüm siyasi partilerle ülke menfaati doğrultusunda fikir geliştirmeleri birlik ve beraberlik sergilemelidirler.

IMG_2334

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.