DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İŞTE GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI

İŞTE GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yılı dün tüm yurtta olduğu gibi Gölcük’te de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dün sabah ilk tören, öğrencilerin katılımıyla, Kongre Sarayı önünden start alan Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Öğrenciler Marşlar, Bayraklar ve Flamalar ile Anıtpark’a kadar coşkuyla yürüdüler ve burada programın ikinci kısmı başladı.

Kutlama programının ikinci kısmı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Anıtpark’ta tertiplediği 19 Mayıs kutlama programı Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti.

Saat 10.00’da AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde Genel Kutlama programıyla devam edildi. Öğrencilerin buradaki gösterileri büyük beğeni topladı.

Saat 10.30’da Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü Anıtpark’ta ayrı bir kutlama programı gerçekleştirdi. Gölcük’te 19 Mayıs kutlamaları çeşitli etkinliklerle devam etti.

Gençler Gençlik Yürüyüşünde Ataları için yürüdü

Son yıllarda amacından uzaklaşan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, her şeye rağmen yine de coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Bu anlamda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yılı, dün tüm yurtta olduğu gibi Gölcük’te de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Dün ilk tören, ilçedeki okul öğrencilerinin katılımıyla, Kongre Sarayı önünden start alan Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Öğrenciler, Kongre Sarayı’ndan Mareşal Fevzi Çakmak boyunca, Marşlar, Bayraklar ve Flamalar ile Anıtpark’a kadar coşkuyla yürüdüler ve burada programın ikinci kısmı başladı.

Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının Anıtpark bölümünde yapılan törenlerine yine bildik isimler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım ev sahipliği yaptı. Törene Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi ve vatandaş katıldı.

19 Mayıs kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, ardından bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım’ın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sona erdi.

Öğrenciler dev Türk Bayrağı açtı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan öğrenciler, birbirinden güzel spor kıyafetleri ile oldukça renkli görüntüler sergilediler. Her öğrencinin elinde Türk Bayrakları ile her yeri Kırmızı-Beyaz’a çeviren öğrenciler, yürüyüş boyunca Dev Bir Türk Bayrağı ve kendilerine bu bayramı armağan eden, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin bulunduğu posteri açarak yürüdüler. Öğrencilere vatandaşlar da alkışlarıyla destek vererek bayramlarını kutladılar.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri

ATALARINA SEVGİLERİNİ GÖSTERDİ

İlçemizdeki 19 Mayıs kutlamaları, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul bahçesindeki programda, öğrenciler Atatürk ve Silah arkadaşlarına olan sevgilerini ve bağlılıklarını göstererek, bayramlarını coşkuyla kutladılar.

Protokol katılım sağladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. Yıl kutlaması, dün sabah AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. 19 Mayıs kutlamalarına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, okulda görev yapan öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Yazıcı, “Öğrencilerimizin gösterileri gerçekten çok güzeldi”

Öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenledikleri gösteriler, büyük bir beğeni topladı. Tören bir öğrencinin 19 Mayıs 1919 Coşkusunu anlatmasıyla başladı. Daha sonra okul öğrencilerinden oluşan Orotoryo’nun konseri ile devam etti. Öğrenciler birbirlerinden güzel gösterileri ile Atalarına olan sevgilerini ve bağlılıklarını göstererek, bayramlarını coşkuyla kutladılar. Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yazıcı, “Bugün burada düzenlenen programa katılmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin gösterileri gerçekten çok güzeldi. Kendilerini gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Ayrıca programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bayramınız kutlu olsun gençler” dedi.

Yarışmalarda başarı gösteren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ilçemizdeki okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında, dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Yazıcı, Başkan Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Gülle tarafından verildi.

Öğrencilerin hazırladığı programın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü’nün Anıtpark’ta gerçekleştirdiği ayrı kutlama programına geçildi.

 CHP 19 Mayıs’ı Anıtpark’ta kutladı

“Işığımızı Kimse Söndüremeyecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97. yıldönümünü Anıtpark’ta kutladı.

Törene, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Eski İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner Atatürk Anıtına çelenk koydu. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Uzuner yaptı.

Uzuner, “Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önünde set çekmek isteyenler, o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır”

CHP’nin Anıtpark’taki kutlama programında konuşmayı CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, yaptı. Uzuner, “Ulusal değerlerimiz içinde önemli yer tutan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının kutlanmasına sınırlama getirilmesi, içeriğinin boşaltılması ve giderek unutulma sürecine sokulması çok üzücü ve düşündürücüdür. 19 Mayıs tarihini önemsizleştirmek, sıradanlaştırmak, takvimlerden bir yaprak haline getirmek isteyen acizler; bağımsızlık, özgürlük ve milli egemenliğe dayanan demokrasi düşmanlarıdır. Ülkemize düşman olan bu zihniyet dün olduğu gibi gelecekte de yenilmeye mahkûmdur. Cumhuriyetin emanet edildiği milyonlar, özgürlük ve bağımsızlığımızı sonsuza kadar koruyacaktır. Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önünde set çekmek isteyenler, o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır. Atatürk ve onun eserleri gençlerin omuzunda sonsuza dek yaşamaya devam edecektir.

“Karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez”

Uzuner, açıklamasının devamında, “Verecek ışığı olmayan karanlığı sever. 29 Ekimlerin, 23 Nisanların, 19 Mayısların, 30 Ağustosların kutlamalarını engelleyebilirler ancak Çanakkale ruhunu, Kurtuluş Savaşı’nda ki bağımsızlık duygusunu, biz gençlerdeki Özgürlük ve Cumhuriyet ışığını asla yok edemeyecekler. Hangi karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez. Ülkemizin bağımsızlık duygularını yaşadığımız ulusal bayramlarımızı bundan böyle kutlamaya devam edeceğimizi, bu değerleri içimizden sökmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini belirtir, başta biz gençlerin olmak üzere ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için kanlarını döken aziz şehitlerimizi büyük saygı ve rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene, yaşasın Cumhuriyet” dedi.

 

DSC_0050 DSC_0059 DSC_0073 DSC_0730 DSC_0749 DSC_0781 DSC_4664 DSC_4672 DSC_4714 DSC_4720 DSC_4729 DSC_4735 DSC_4741 DSC_4755 DSC_4789 DSC_4796 DSC_4815 manüet fotoßraflarç 1 . sayfa toplu fotoßraf iáe

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.