DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Judo da parlayan yıldız Ömer Kemal Aydın

Judo da parlayan yıldız Ömer Kemal Aydın

Avrupa’da katıldığı tüm müsabakalarda zirveye oynayan Ömer Kemal Aydın, son olarak Sırbistan’da Balkan üçüncüsü oldu. Aydın, Avrupa Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

Sırbistan’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Balkan Karate Şampiyonası’nda bir altın bir gümüş bir de bronz madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcuları, aynı ülkede gerçekleştirilen Balkan Judo Şampiyonası’nda da Ömer Kemal Aydın’la Balkan üçüncülüğü kazandı. 28-29 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’na milli takım adına +90 kiloda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısındaki parlayan yıldız oyuncularından Ömer Kemal Aydın katıldı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Bu yıl Judo Milli takımı kafilesiyle birlikte Avrupa’da katıldığı tüm müsabakalarda zirveye oynayarak kürsüye çıkan Ömer Kemal Aydın, son başarısını da Sırbistan’da göstermiş oldu. Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında +90 kiloda mücadele eden Aydın, bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu. Aydın, aldığı bu sonuçlarla 1-3 Temmuz tarihlerinde, Finlandiya’da yapılacak olan Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda da yarışmaya hak kazanmış oldu.

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.