DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Umut Veriyor

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Umut Veriyor

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘’TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’’ kapsamında 4- 5- 6 Mayıs 2016 tarihlerinde okulun alan bölümlerinde halka açık olarak organize ettiği fuarda geleceğe dair umut verici birbirinden başarılı çalışmaları ile göz doldurdu.

Başarılı proje çalışmaları fuarı gezen Karamürsel halkı tarafından tam not aldı

Türkiye’nin geleceği olan genç beyinlere aldıkları eğitim doğrultusunda yeni ufuklar açmak, becerilerini geliştirmek, araştırma ve geliştirmeye teşvik etmek,  başarılarını ve kendilerini ifade etme yeteneklerini arttırmayı amaçlayan birbirinden başarılı proje çalışmaları fuarı gezen Karamürsel halkı tarafından tam not aldı.

Toplam 58 Proje teşhir edildi

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için; Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Elektrik ve Elektronik, Bilişim Teknolojileri, Kimya Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Makine Teknolojileri Alanlarında eğitim gören öğrencilerinin kendi alanları ile ilgili olarak hazırladıkları mesleki projelerin yanında Matematik, Edebiyat, Fizik, Biyoloji, Tarih ve Felsefe alanlarında Toplam 58 Proje  teşhir edildi. Fuarda öğrencilerin başarılı proje çalışmaları danışman öğretmenler rehberliğinde gayet profesyonel bir performansla takdim edildi.

Bayram, “İnşallah önümüzdeki yıllarda 4007 TUBİTAK Bilim Fuarları kapsamında çok daha iddialı projelerle katkı sağlama hedefimiz var”

  1. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Zeki Bayram; ‘’Okulumuzun başarılarında sistematik, düzenli ve planlı çalışmaların yanı sıra öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla birlikte okulumuzda hizmetlisinden öğrencisine ve öğretmenlerine kadar, güçlü bir şekilde egemen olan mensubiyet duygusunun sağladığı dayanışma ve paylaşma ruhunun da çok büyük katkısı olduğunu söyleyebilirim.’’ Dedi. Ayrıca okul çevresinin ve bilhassa Karamürsel Belediyesinin her türlü çalışmalarında kendilerine sağladığı desteklerinde başarılarında büyük rolü olduğunu belirten Zeki Bayram ‘’İnşallah önümüzde ki yıllarda 4007 TUBİTAK Bilim Fuarları kapsamında çok daha iddialı projelerle bilimsel ve teknolojik çalışmalarda da ülkemizin gelişimine katkı sağlamak gibi büyük bir hedefimiz var.’’ dedi.
  2. Ahilik Projee oku beni Proje Metal
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.