DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Birlikspor’da hakeme tepki

Kocaeli Birlikspor’da hakeme tepki
08.05.2016
1.385
A+
A-

Kocaeli Birlikspor’da hakeme tepki

Bir penaltı, bir de golümüzü vermediler

Gümüşhaspor ile Play-Off’un ilk maçında 1-1 berabere kalan Kocaeli Birlikspor’da karşılaşma sonrası hakem Emre Altun’a büyük tepki vardı.

 

Play-Off’ta ilk turdaki ilk maçını Gümüşhanespor ile deplasmanda oynayan ve rakibiyle 1-1 berabere kalan Kocaeli Birlikspor’da karşılaşmanın hakemi Emre Altun’a Birlikspor cephesinden büyük tepki var. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ve Teknik direktör İsmet Taşdemir, bir penaltılarının verilmediğini, Abdullah’ın attığı golü ise hakemin haksız yere iptal ettiğini savundu.

İlk yarının son dakikasında karşılaşmanın hakemi Kocaeli Birlikspor’un bir penaltısını vermeyince Teknik direktör İsmet Taşdemir adeta çılgına döndü. Taşdemir, karşılaşmanın hakemine yoğun itiraz etti. Maçın 62. dakikasında ise bu kez Abdullah Halman’ın attığı golü faul gerekçesiyle iptal etti.Teknik direktör İsmet Taşdemir Emre Altun’a yoğun itirazlarını sürdürünce saha dışına gönderildi. Taşdemir, karşılaşmanın sonuna kadar maçı tribünden yönlendirdi.

 

Taşdemir, “Son haftalarda üzerimize çok geliniyor”

Teknik direktör İsmet Taşdemir karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada,”Son haftalarda üzerimize çok geliniyor. Aydınspor karşılaşmasıyla başlayan son üç maçın hakemleri çok kötü bir yönetim sergiledi. Özellikle ikinci yarıdan sonra maçlarımıza gelen hakemler, aleyhimize kasıtlı düdükler çalıyor. Play-Off maçlarında hakem hatalarını konuşmak bile istemiyorum. Buraya üst liglerden kaliteli hakemlerin gönderilmesi gerekiyor. Emeğimize yazık. bir penaltımız vermedi daha sonrada bir golümüzü iptal etti. “dedi.

 

“Biz şampiyon olabilmek için kimi yenmemiz gerekiyorsa, hepsini yeneceğiz”

Hakemleri konuşmaktan maçın analizini bile yapamıyorum. Biz şampiyon olabilmek için kimi yenmemiz gerekiyorsa, hepsini yeneceğiz. Eksik kadroyla çıktık. Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı. Hatta stoperimiz bile yoktu. Forvet oyuncumuz Onur Garip’i stoper olarak oynattık. Öyle bir zamandan geçiyoruz ki, kim elinden ne geliyorsa, herkes yapıyor. Bugün Onur’a o görev verildi yarın bir başka arkadaşımıza verilir. Galip dönebilirdik, sonuç kötünün iyisi. Hiçbir şey bitmiş değil. İçeride oynayacağımız maç zorlu geçecek.Tüm futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.”dedi.

 

 

hakem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Ek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.