DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Tema Vakfı Gönüllüleri Derince’de buluştu “TOPRAĞI KORU, KÖMÜRDEN KURTUL”

Kocaeli Tema Vakfı Gönüllüleri Derince’de buluştu  “TOPRAĞI KORU, KÖMÜRDEN KURTUL”

Kocaeli Tema Vakfı Gönüllüleri Derince’de buluştu

“TOPRAĞI KORU, KÖMÜRDEN KURTUL”

Kocaeli Tema Vakfı Gönüllüleri bu ayki kahvaltı programlarını Derince Harikalar Sahili’nde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen kahvaltı Kocaeli Tema Vakfı Temsilcisi Nermin Tol Önderliğinde, Derince Temsilcileri Nejdet Kurumanoğlu, Zehra Genç, Ahmet Açıkgöz tarafından hazırlandı ve kahvaltı programına birçok gönüllüler eşlik etti. Kahvaltıda gönüllerce ‘Kömürlü Termik Santraller Sağlığımızı Tehdit Ediyor’ mesajları verildi.

Tol, “Sizler yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek gönüllü olarak bizlere destek verdiniz”

Kocaeli İlçe Gönüllüleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Kocaeli Tema Vakfı Temsilcisi Nermin Tol, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Biz çok büyük bir aileyiz. Bugün bizleri buluşturan Derince temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Tema Vakfı siz değerli destekçileri ve gönüllüleri aracılığıyla erozyonla mücadele.ağaçlandırma ve basta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıklarımızın korunması için toplumsal duyarlılığa ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir.Sizler yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek gönüllü olarak bizlere destek verdiniz. Siz değerli gönüllülerimizi aramızda görmekten onur duyuyorum” dedi.

 

1 . sayfadan iáe 1 iáe 2 iáe 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.