DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun  ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
08.05.2016
1.207
A+
A-

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun

 

ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Anneler Günü münasebetiyle Anneler Günü mesajını yayınladı. Vali Güzeloğlu, tüm annelerin Anneler gününü kutladı.

 

“Annelerimiz en kutsal varlığımızdır”

 

Vali Güzeloğlu mesajında, şu sözleri dile getirdi: “Sebebi varlığımız, sonsuz şefkat ve karşılıksız sevginin sembolü olan annelerimiz, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen ve yeri başka bir şeyle doldurulamayacak olan en kutsal varlıklarımızdır. Dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenmiş, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin en güzel örneği olan annelerimiz, dünyadaki en yüce varlıklardır. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluştururlar. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan, dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygularını taşırlar. Bu yönleriyle onları sadece bir anne olarak değil, geleceğimizin birer mimarı olarak görmeliyiz. Feragat ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz, hayatımız boyunca rehberimiz, eğiticimiz, hayat denen engebeli yolda en önemli ışığımızdır. Onları sadece bir günde değil tüm yaşamları boyunca hatırlamalı, kıymetlerini bilmeli ve baş tacı olarak taşımalıyız. Yüce dinimizde anneye ayrı bir önem, ayrı bir değer vermiş ve Hadis-i Şerifte belirtildiği üzere “Cennet anaların ayağı altındadır” demek suretiyle onları yüceltmiştir. Bizi biz yapan, bizleri birbirimize kenetleyen değerlerin yeşertilip, yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde, toplumun şekillendirilmesinde, geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetiştirilmesinde şüphesiz en büyük pay annelerimizindir. Bu duygu ve düşüncelerle; nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimizin acılarını yürekten paylaşıyor, tüm şehit annelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başımızın tacı annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet, yaşayan annelerimize ise uzun ömür, sağlık ve mutluluk diliyorum ve en içten sevgilerimi sunuyorum. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum.

 

ANNELER GöNö FOTO¶TAF

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.