DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli’de olmadı, Kayseri’de çıkacağız

Kocaeli’de olmadı, Kayseri’de çıkacağız

Kocaeli Birlikspor kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, “Son iki maçımızı kazanmış olsaydık, PTT 1.Lig’e Kocaeli’de Bucaspor maçında çıkmış olacaktık. Ama futbolda bu oluyor. Şimdi Play-Off’u geçerek PTT’ye Kayseri’de çıkacağız.”dedi.

Aydın ve Bucaspor karşılaşmalarında aldığı beraberliklerle 2. Lig kırmızı grupta şampiyonluğu Manisspor’a bırakan Kocaeli Birlikspor, gözünü Play-Off’a çevirdi. Play-Off’ta güçlü takımlarla karşılaşacak olan Birlikspor, Play-Off’tan umutlu. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Çok şükür ki namusumuz ve şerefimizle ligi tamamladık. Hiçbir şaibeye karışmadan şampiyonluğu kaçırdık. Takımımızın ve teknik heyetimizi bu onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Şampiyonluklar kaçabilir ancak önemli olan şereftir.  Ama herşey bitmiş değil. Lige nasıl başladıysak bu işe öyle bitireceğiz. ”dedi.

MHK’NİN DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR

Bucaspor karşılaşmasındaki hakemin tutumuyla ilgili olarakta açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, ”Hakemin kararları karşısında adeta şok olduk. Kırmızı kart pozisyonlarının görüntüleri MHK’ye gönderdik. Sarı kartlık tüm pozisyonlara hakem kırmızı kart gösterdi. Olacak iş değil. Şimdi Gümüşhane karşısına üç eksikle çıkacağız. Bunun sorumlusu kim olacak peki. Bu sezon hakemlerden yana şansımız hiç olmadı. Bir maçımızı da hakem kararlıyla kazanmadık. Aksine hakemler, maçlarımızda skora etki edecek kararlar verdi. MHK’nin özellikle bundan sonra Play-Off maçlarımızda daha iyi hakemleri maçlarımıza göndermesini bekliyoruz. Takımımızla kimsenin bu kadar oynamaya hakkı yok. “dedi.

KAYSERİ’DE ÇIKACAĞIZ

Başkan Kandemir, şampiyonluğa çok yaklaştıklarını ancak kaçırdıklarına üzüldüklerini ifade etti. Kandemir, “Ekibimiz çok iyi bir ekip. Son iki maçımızı kazanmış olsaydık, Kocaeli’de PTT 1.Lig’e Bucaspor maçında çıkmış olacaktık. Ama futbolda bu oluyor. Şimdi Play-Off’u geçerek PTT’ye Kayseri’de çıkacağız.İşimizi biraz uzattık. Takımımıza ve teknik heyetimize inancımız tam.”dedi.

kandemir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.