DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KONGREYE BİRLİK ÇAĞRISI YAPILDI

KONGREYE BİRLİK ÇAĞRISI YAPILDI

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, önemli bir çağrıda bulundu

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor’un geleceği adına önemli bir çağrıda bulundu

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklama şu ifadeler yer aldı:

“28 Mayıs Cumartesi günü Kocaelispor için yeni bir sayfanın açılacağı gün olacak. Ya tüm borçlarından kurtulmak için temellerin atıldığı gün olacak ya da bu kısır döngü devam edecek. Bu gün şampiyonluklardan daha önemli. Güçlü bir Kocaelispor istiyorsak, tekrar Süper Lig’de oynayalım istiyorsak Cumartesi günü saat 11:00’de Kocaelispor’un hakkı olan tesislerini almak icin KYÖD tesislerinde yapılacak olan kongrede olalım. Taraftarlık sadece haftada bir maça gitmekle olmaz. Kocaelispor’un kurtuluşu için bu kongrede olalım.

TARİHE GEÇECEK

Sefa başkana da açık çağrımızdır; Cumartesi günü aday olur da kazanırsan, zafer yumruğun Kocaelispor’un umutlarını, geleceğini çıkmaza soktuğun günün fotoğrafı olarak tarihe geçecek. Kazandırdığın o kupalarda ki zafer yumruğu gibi olmayacak bu. Yaptığın tüm işleri silip atacak ve bu kentte Kocaelispor’a en büyük kötülüğü yapan kişi olarak anılacaksın. Gel bu işi Kocaelispor’un çıkarlarını düşünerek çözelim. Kocaelispor efsane başkanı olarak anılmaya devam et.”

20130126122528!Kocaelispor

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.