DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘’Mikrofon başında 22 Yıl’’

‘’Mikrofon başında 22 Yıl’’

Radyo 7 programcısı Talha Bora Öge kitap fuarına katılarak hayranları ile buluştu

22 yıllık radyocu Talha Bora Öge 8. Kocaeli Kitap Fuarına katılarak hayranları ile buluştu. Kılavuz Gençlik Avlusu’nda yapılan söyleşiye Öge’nin hayranları yoğun ilgi gösterdi. “Mikrofon Başında 22 Yıl” Konulu söyleşisi ile hayranlarının karşısına çıkan Öge, 22 yıllık radyoculuk hayatını anlattı. Radyoyu doğru kullanmanın yollarını anlatan Öge konuşmasında; “Kimseye yaranmak için bu işi yapmıyorum omurgam dik kendi yolumda bu işi yapmaya çalışıyorum” dedi.

“YASTIĞA BAŞIMI KOYDUĞUMDA RAHAT UYUYABİLİYORUM”

Radyonun toplum üzerindeki etkileri üzerine konuşan Öge; “Ülkenin son 3 yılında çok enteresan olaylara şahit olduk ama ben yastığa başımı koyduğumda vatanım için milletim için bayrağım için doğru olanı yaptım diyorum bu yüzden de bir sürü tehdit aldım ama umurumda bile değil” diyerek kendisini eleştirenlere mesaj verdi.

ÖĞE,“RADYO 7 BANA ÇOK ŞEY KATTI”

Radyo 7 de programa başlama sürecini anlatan Öge konuşmasında; “Radyoda insanları kendinize bağlamak çok zor bu yüzden sabırlı olmanız gerekiyor, benim radyo da kaderim radyo 7 ile değişti” diyerek bu sayede 5 tane büyük ödüle layık görüldüğünü ifade etti.

“YARINI KENDİNİZE GEREKSİZ YERE YÜK ETMEYİN”

Radyoda yaptığı programlar yüzünden birçok eleştiri ve tehditlere maruz kaldığını söyleyen Öğe; “Bana sus diyenler acaba 3 yıldır benim bir şey kaybettiğimi görmüşler mi? Galip olan Allah’tır. Şeytanın sizi dürtmesine müsaade etmeyin yarına çıkmaya senedimiz olmadığı şu dünyada gelin yarını kendinize gereksiz yere yük etmeyin” Programını dua ile bitirmesini eleştirenlere de seslenen Öğe; “Benim dua etmemden neden rahatsız oluyorsunuz yaratana yalvarmak bir şeyler istemek niye zorunuza gidiyor” dedi.

IMG_0821 IMG_0824 IMG_0830 IMG_0817

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.