DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MUHTEŞEM ÇOCUKLAR

MUHTEŞEM ÇOCUKLAR

Dil Festivalinde öğrencilerden muhteşem gösteri

İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından birisi olan American Life bünyesinde Renkli Diller Yabancı Dil Kursunun Sene Sonu Dil Festivali gösterileri Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Öğrenci aileleri sene sonu gösterisine yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler gösterdikleri performansla veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Öğrenciler performanslarıyla ayakta alkışlandı

Alla Artemenko ve Emir Yıldırım’ın sahipliğini yaptığı ve ilçemizin başarılı kurumlarından birisi olan American Life Dil Okulu, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Renkli Diller Yabancı Dil Kursunun Sene Sonu Gösterisini gerçekleştirdi. American Life Dil festivali adı altında gerçekleştirilen sene sonu gösterisi ailelerin büyük beğenisini kazandı. Öğrenciler hazırladıkları gösterileri ailelerine ve öğretmenlerine sunarken, öğrenciler performanslarıyla oldukça yoğun alkış aldı. Gösteri programına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlarken, daha sonra American Life Dil Kursu hakkında Eğitim Koordinatörü Mustafa Aydın bilgi verdi. Daha sonra Öğrenciler İngilizce olarak hazırladıkları gösterilerini sahnelerken, performanslarıyla ayakta alkışlandılar. American Life Dil Festivalinde öğrenciler kıyafetleriyle göz doldurdu. Çeşitli ülkeleri kendi dillerinde tanıtan öğrenciler büyük bir başarıya imza attı. Gösteri sonunda veliler kuruma ve öğretmenlerine emeklerinden ötürü teşekkür etti ve program çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

DSC_0531 DSC_0528 DSC_0491 DSC_0477 DSC_0466 DSC_0533

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.