DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖĞRENCİLER BİLİM MERKEZİNİ GEZDİ

ÖĞRENCİLER BİLİM MERKEZİNİ GEZDİ

IMG_9140 IMG_9205 IMG_9209 IMG_9109“Gölcükte Öğrenci Olmak” projesi kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından koordine edilen Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Bilim Merkezi gezileri başladı.

Gölcük/Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu öğrencileriyle başlayan bilim merkezi gezisine 112 öğrenci katılım sağladı.

Öğrenciler Bilim Merkezi’ne hayran kaldı

Bilim merkezi, farklı yaş gruplarından ve farklı bilgi birikimine sahip bireyleri bilimle buluşturarak, bilim ve teknolojiyi toplum için anlaşılır ve ulaşılır bir hale getirmeyi ve bilim ve teknolojinin önemini toplum gözünde artırmayı amaçlamaktadır.Bilim merkezi; Deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik etmektedir. Gölcükte öğrenim gören 5. ve 6. Sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen Bilim Merkezi gezisinde öğrenciler oldukça keyifli vakit geçirerek bilim araçları hakkında bilgi sahibi oldular.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.