DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Özgüler; Sağlık emekçilerinin yanındayız

Özgüler; Sağlık emekçilerinin yanındayız

İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüleri ziyaret etti

İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüleri ziyaret etti. Sağlık- Sen Hizmet Binası’nda gerçekleşen buluşmada, insan sağlığına yönelik kutsal bir görev icra eden sağlık çalışanlarının, hakları ve çalışma şartları konuşuldu. Ziyarette, Sağlık –Sen Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile ülkemiz ve Kocaeli’nin kalkınmasına emek harcayan tüm çalışanların bayramını kutladı. Sağlık çalışanlarının haklarına yönelik çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Şube Başkanı Özgüler” Çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ve daha güvenli bir geleceğe kavuşması için hizmet üretiyoruz. Bu doğrultuda sağlık sektöründeki emekçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TAKDİRE ŞAYAN HİZMETLER

İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz ise, sağlık sektöründe çalışanların özverili bir şekilde insan sağlığına yönelik hizmet verdiğini kaydederek Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi’nin yürüttüğü faaliyetlerin takdire şayan olduğunu belirtti. Karşılıklı memnuniyet mesajlarının verildiği ziyaretin ardından Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Özgüler, İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Yılmaz’a “ Mutlu Çalışan Memnun Hasta Projesi” plaketini takdim etti.

IMG_5474000 IMG_5475000

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.