DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Samsunlular olarak Gölcük’te birlikteliği sağladık”

“Samsunlular olarak Gölcük’te birlikteliği sağladık”

“Samsunlular olarak Gölcük’te birlikteliği sağladık”

Gölcük Samsunlular Derneği Başkanı Kurtça Kaygısız, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kaygısız, dernek çalışmalarının 2015 yılı ve 2016 yılının bu ayına kadar güzel gittiğini belirtti.

Kaygısız, “Çalışmalarımız sorunsuz devam ediyor”

Kaygısız, “Öncelikle dernek üyelerimizi ve tüm Samsunlu hemşehrilerimizi selamlıyorum. Bizler dernek çalışmalarımıza sorunsuz devam ediyoruz. 2015 yılında ve 2016 yılının Mayıs ayına kadar çalışmalarımız güzel gitti. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı planlamalarını yapıyoruz. Haftalık ya da aylık toplantılarımız devam ediyor. Bizler sorunlarımızı ve etkinliklerimizi üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda belirliyoruz. Bizler Gölcük’te Samsunlu hemşehrilerimiz ile birlikteliği sağladık.  Bizim içinde önemli olan bu” diyerek açıklamalarını bitirdi.

 

DSC_2853

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.