DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Tramvay hattının uzunluğu 1.350 metreye ulaştı

Tramvay hattının uzunluğu 1.350 metreye ulaştı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tramvay Hattı Proje uygulama çalışmaları hızla devam ediyor. İlk olarak Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta başlatılan çalışmalar, Salkım Söğüt Sokak ve Sarı Mimoza Caddesi’nde devam etti. Ray imalatları tamamlanan bu cadde ve sokaklarda kaynak işleri devam ederken bugüne kadar toplam bin 350 metre ray döşendi.

İKİ CADDEDE RAY DÖŞENİYOR

Şehit Rafet Karacan Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda eş zamanlı ray imalat çalışmaları sürüyor. Şehit Rafet Karacan Caddesi’ndeki trafik yükünü arttırmamak için saat 20.00’den sonra beton imalatı yürütülüyor. Trafik akışı cadde üzerinden tek şerit olarak yapılıyor. Günde 50 metre ray imalatı gerçekleştirilirken imalatı biten kısımlarda ray kaynakları işleri sürüyor. Gelecek hafta ortasına kadar Şehit Rafet Karacan Caddesi’ndeki imalatların tamamlanması hedefleniyor.

 NECİP FAZIL CADDESİ’NDE HAT KAZISI BAŞLAYACAK

 Titizlikle yürütülen çalışmalar ile Perşembe Pazarı’ndaki istasyon ile Doğu Kışla’daki istasyon arasındaki ray imalatı büyük ölçüde bitmiş olacak. Necip Fazıl Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarının ardından gelecek hafta hat kazısı başlatılarak ray imalatının ilk aşamasına geçilmiş olacak. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda da altyapı çalışmalarının sona ermesinin ardından ray imalatı hızlanarak devam edecek. Öte yandan tramvaya enerji verecek olan 5 adet trafo binasının ikisinin yapımına başlandı.

IMG_9678 IMG_9695 IMG_9701 IMG_9671

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.