DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VM Medical Park’ta yönetim değişikliği

VM Medical Park’ta yönetim değişikliği

Geçtiğimiz yıl 1 Ağustos tarihinde ilimizde hizmete açılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yönetim değişikliğine gidildi. Hastanenin kuruluşundan bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Dr. Necip Kozalı, Medical Park Hastaneler Grubu VM Koordinatörü olurken, yerine Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür olarak atandı.

Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, ilimiz yerel ve ulusal basın temsilcilerini kahvaltıda ağırladı. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda kısa bir süre önce gerçekleşen yönetim değişikliği hakkında detaylı bilgi verildi. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin Kurucu Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı, Medical Park Hastaneler Grubu’nun yeni VM konseptli hastanelerinin kuruluş aşamasında yer alacağından ötürü, VM Koordinatörü olarak atandı. Kozalı’dan boşalan Genel Müdürlük görevine ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve yöneticiliğinden kısa bir süre önce VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne transfer olan Doç. Dr. Soner Şahin getirildi. Doç. Dr. Soner Şahin, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde akademik kariyerini devam ettiriyor. Bir diğer değişiklik ise Başhekimlik pozisyonunda oldu. Yine hastanenin kuruluşundan bu yana Başhekimlik yapan Dr. Özgür İpçi, tekrar kamuya dönerken, yerine Medical Park Uşak Hastanesi eski Genel Müdürü Göksel Ensari, Başhekim olarak atandı.

KOZALI; “ÜST YÖNETİM KADEMESİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİM”

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde görev yaptığı sürece ekibiyle verdiği büyük mücadele sonrasında hastane olarak bugünlere geldiklerini söyleyen VM Koordinatörü Dr. Necip Kozalı, “Lider doktorları, alanında uzman hemşireleri, alt yapı ve teknolojik özellikleriyle yeni nesil bir hastane olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Kocaeli’de ve özellikle Doğu Marmara bölgesi başta olmak üzere önemli bir fark yaratmıştır. Bu yolcukta yanımda olan tüm ekip arkadaşlarıma, emekleri için çok teşekkür ediyorum. Kurduğumuz düzen bir saat gibi işlemeye devam edecektir. Yeni organizasyon yapımızda ben, merkezi yapı içinde üst yönetim kademesinde gruba hizmet etmeye devam edeceğim. Grubumuzun ilk VM konseptli hastanesi Kocaeli’nin ise Doç. Dr. Soner Şahin önderliğinde başarılı çalışmalarına devam edeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

ŞAHİN; “BÜYÜK İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürlük koltuğunu devralan Doç. Dr. Soner Şahin ise şunları söyledi: “Sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en önemli hastanelerinden biri olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, profesyonel ekibi ve yönetimiyle tüm branşlarda verdiği üstün tıbbi hizmet ve bakım anlayışını devam ettirip, büyük işlere imzasını atmaya devam edecektir” dedi. Şahin son olarak, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, sadece Kocaeli’ye değil, başta Marmara bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Kurum olarak, insan sağlığını her şeyin üstünde tutarak kendimizi her geçen gün geliştirmek ve daha fazla kişiye kaliteli sağlık hizmeti sunmak her zaman öncelikli hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle, grubumuzun üst yönetiminde görevini devam ettirecek olan ve desteğini her zaman yanımızda hissedeceğimiz Dr. Necip Kozalı’ya bundan sonraki görevinden başarılar diliyorum” dedi.

ENSARİ; “KOCAELİ HALKINA LAYIK OLACAĞIZ”

Basın toplantısında son olarak söz alan Başhekim Göksel Ensari, yeni bir il de yeni bir hastane heyecanını yaşamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ensari, “Son derece deneyimli ve değerli bir ekiple çalışmaktan dolayı onur ve mutluluk duyuyorum. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin bir parçası olduğum için ayrıca mutluyum. Medical Park Hastaneler Grubu çatısı altında 6’ıncı yılımı dolduruyorum. VM Koordinatörümüz Dr. Necip Kozalı’nın desteği ve Genel Müdürümüz Doç. Dr. Soner Şahin’in deneyimleri ile bundan sonraki hedefimiz VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin hizmet kalitesini en yüksek seviyede tutarak Kocaeli ilimize layık olacağız” dedi.

IMG_5436 IMG_5438 dr. necip kozalç (saß), gîrevi doá. dr. soner üahin'e devretti

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.