DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YENİ NESİL YAZAR KASA

YENİ NESİL YAZAR KASA

İlçemiz esnafı yeni nesil yazar kasa geçişlerinde ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir.1 Temmuz 2016 itibari ile 2014 cirosu 500.000 tl ile 1.000.000 tl olanlar için son gün 1 Ekim 2016 da ise 150.000 tl ile 500.000 tl aralığındaki hasılatlar ise 1 Ekim‘de yeni nesil yazar kasa’ya geçmeleri için son gün 1 Ocak 2017 de ise 0.150.000 tl arası ciro yapanlar için son gün.

Bunun haricinde ise yeni işletme açanlar ve de yazar kasa mali hafızası dolanlar ise de yeni değişikliğini vakit geçirmeden yapmaları yararlarına olacaktır.Müşterilerimiz bizi tercih ettikleri taktirde muhasebe, vergi dairesi, mali işlemler ve teknik işlemler programlama dahil tek kalem de gerçekleştiriyoruz.

Müşterilerimiz cihazlarını aynı gün alıp kullanmaya başlayabilirler. Yeni nesil yazar kasalardan ödeme kolaylığı yapmaktayız. Kredi kartlarına 9 taksite kadar faizsiz peşin fiyatına ödeme imkanı sağlamaktayız.900 tl den başlayan yeni nesil yazar kasalarımız yoğun ilgi görmektedir.

Caner Yazar’dan esnaflara altın niteliğinde tavsiyeler;

Yazar kasa süreci 2017 yılına kadar kademeli olarak uzatıldı. Uzatılmanın esnaflar adına iyi olduğunu belirten ilçemizin sevilen ve köklü esnaflarından Caner Yazar, en azından yazar kasa konusunda yığılma olmayacağını, bu sayede daha sağlıklı bir geçiş sürecinin olacağını belirtti. Caner Yazar, “Fakat esnaf arkadaşların bu süreci iyi değerlendirip yığılmaya maruz kalmadan hem kendileri için hem de bu işi yapan esnaf arkadaşları için iyi olacaktır. Yığılma sonucunda ihtiyacı olmayan kasaları almak zorunda kalıyorlar. Servisi olmayan Yazar Kasaları esnaf kardeşlerimiz almamalıdır. Detaylı bilgi almak için Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No 44 adresinde bulunan Yazar Elektroniğe bütün esnaf arkadaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

SONY DSC

SONY DSC

3 4

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.