DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1 YAŞINDA

 İyi ki doğdun Asya bebek

Gölcük’ün sevilen ailelerinden Ayhan ve Nigar Gürses’in torunu Tolga ve Zümrüt Öz’ün çiftinin güzeller güzeli kızları Asya Öz 1 yaşında.

Asya bebek herkesin ilgi odağı oldu

İlçemizin sevilen ve saygın ailelerinden Ayhan ve Nigar Gürses’in torunu Tolga ve Zümrüt Öz çiftinin biricik kızları Asya 1 yaşına girdi. Ailesi güzeller güzeli Asya bebeğin 1. yaşını Değirmendere Star Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği sürpriz doğum günü partisi ile kutladı. Aile erkanının da katıldığı doğum günü partisinde Asya bebek herkesin ilgi odağı oldu. Biricik torunlarını çok sevdiklerini belirten Ayhan ve Nigar Gürses, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile erkanına ve dostlarına teşekkür etti. Tolga ve Zümrüt Öz çiftinin ise güzeller güzeli kızları Asya bebeğin 1. yaşgünü partisinde oldukça mutlu olduğu gözlemlendi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak melekler kadar güzel olan Asya bebeğin 1. Yaş gününü kutlar, kendisine güzel bir ömür dileriz.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.