DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

208 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

208 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 55. Mezunlarını verdi

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 55. mezuniyet töreni önceki gün okul bahçesinde gerçekleşti. 55. Mezuniyet Töreninde 8 branşta 208 öğrenci mezun oldu.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürü Aynur Kadiroğlu, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri ile arkadaşları katıldı.

Kadiroğlu, “Bugün burada 208 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 55. mezuniyet töreni önceki gün okul bahçesinde gerçekleştirildi. Mezuniyet Töreninde konuşma yapan Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aynur Kadiroğlu, şu sözleri dile getirdi: ““Bugün, Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, dört yıl önce büyük umutlarla okulumuza başlayan 208 öğrencimizi mezun etmenin onurunu, gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, Ne mutlu size ki, köklü geçmişi ve güçlü öğretmen kadrosuyla ilçemizin en saygın okullarından birisi olan Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki eğitim hayatınızı başarılı bir biçimde noktalıyorsunuz. Aynı başarıyı yüksek öğretim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Okulumuzun adını en yükseklere taşıyacağınıza inanıyorum.

“Çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkma” idealinden asla sapmayın”

“Büyük Önder ATATÜRK, “Gençler, yurdun bütün umut ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.” Diyerek size olan güvenini belirtmiştir. Sizler de, O’nun yolundan, aklın ve bilimin ışığıyla, “Çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkma” idealinden asla sapmayın. Çağdaş dünyaya Türk’ün gücünü bilimde, sanatta ve teknolojide en üst düzeyde göstereceksiniz. Sizlere yürekten inanıyoruz ve güveniyoruz. Hayatta başarılı olmak için, hedefinizi yüksek tutun. Bunu gerçekleştirmek içinde çok çalışın. Unutmayın ki, “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir.”

“Her birinizi sevgiyle uğurlarken hepinize, mutluluk ve başarılar diliyorum”

“Sevgili öğrenciler, Eğitimde başarının anahtarı SEVGİ’dir. Bzlerde sizi, sevgiyle ve bilgiyle donattık. Siz gençlerin yetişmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize, anne ve babalara, Okul – Aile Birliğimizin değerli temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum.Törenimize katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza, bugünün hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı arz ediyorum.SEVGİLİ Öğrenciler!Her birinizi sevgiyle uğurlarken hepinize, mutluluk ve başarılar diliyorum.Yolunuz, Bahtınız, Ufkunuz, Gönlünüz açık olsun.”

Gülsuyu, “Hepinizi tebrik ediyorum”

Müdür Kadiroğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, şu sözleri dile getirdi: “Bugün 208 öğrencimizin mezuniyet sevinci yaşadığı, böylesine güzel bir törene katılmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak siz öğrencilerimizin başarıları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Koca bir dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Siz öğrencilerimiz bir yılda vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Bu güzel emeklerinizin karşılığını bugün okulunuzdan mezun olarak alıyorsunuz. Hepinize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 KEPLERİNİ ATTILAR

Okulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan okul birincisi Buse Tarakçı, mezun olduğu için büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi. Öte yandan okulda dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere de plaketleri protokol mensupları tarafından verildi. Son olarak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Buse Tarakçı, Anadolu Kız Teknik Lisesi Okul Birincisi Elifnur Argun ve Anadolu Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Buse Harputlu mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plakaları çaktılar. Öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla eğlenen öğrenciler mezuniyetin mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Tören, gençlerin keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Okulda 2015-2016 yılı okul birincileri;

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Buse Tarakçı

Anadolu Kız Teknik Lisesi Okul Birincisi Elifnur Argun

Anadolu Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Buse Harputlu

IMG_4731 IMG_4794 IMG_4805 IMG_4702 IMG_4705 IMG_4706 IMG_4713 IMG_4716 IMG_4723

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.