DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

4 ayrı hatta güzergah düzenlemesi yapıldı

4 ayrı hatta güzergah düzenlemesi yapıldı

Büyükşehir tarafından 4 ayrı hatta güzergah ve sefer saati düzenlemesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı ile Ulaşımpark A.Ş., Kocaeli genelinde 93 farklı güzergâhta 254 adet otobüsle toplu taşıma hizmet veriyor. İlçelerde ikamet eden vatandaşlardan Büyükşehir’e ulaşan talepler doğrultusunda ise güzergah ve sefer saatlerinde düzenlemeler yapılıyor. Buna göre 600, 670, 720 ve 730 numaralı hatlarda güzergah değişiklikleri yapıldı.

 HAT 600 GÜZERGAHI

Hat 600 güzergahı Yakacık Mah.-Kullar Merkez- Yaylacık Mah.-Yüksek Okul-Vezirçiftliği-Karadeniz Mah.-Fidanlık-Arıtma-Hal-İzmit-Gültepe-Umuttepe duraklarından oluşuyor. Hafta içi ve hafta sonları Kullar ve Umuttepe’den kalkan otobüslerin sabah 07.00’de başlayan seferleri 23.00’e kadar sürüyor.

 HAT 670 GÜZERGAHI

Hat 670 güzergahı Ilıca-Yazlık Merkez-Karaköprü Mah.-Devlet Hastanesi-Dörtyol-İskele Yolu-Gölcük Kerimağa Köprüsü-Depolama Alanı duraklarından oluşuyor. Hafta içi ve hafta sonu Ilıca’dan 07.05’te kalkacak otobüs her saat olmak üzere 20.05’e kadar sefer yapacak. Gölcük’ten 07.00’de başlayan seferler her saat başı olmak üzere 20.00’ye kadar sürüyor.

 HAT 720 GÜZERGAHI

Hat 720 ring hat güzergahı Saraylı-Koray Aydın Konutları-Donanma Mah.- Gölcük-Otogar-Sanayi-Adalet Sarayı-Devlet Hast.- İpekyolu-Şirinköy-Düzağaç-Saraylı duraklarından oluşuyor. Saraylı’dan 07.00’de kalkacak otobüs, her saat olmak üzere 20.00’ye kadar sefer yapacak.

 HAT 730 HAT GÜZERGAHI

Hat 730 ring hat güzergahı Saraylı-Düzağaç-Şirinköy-İpekyolu-Devlet Hast.-Adalet Sarayı-Sanayi-Otogar-Gölcük-Donanma Mah.-Koray Aydın Konutları-Saraylı duraklarından oluşuyor. 07.30’da Saraylı’dan kalkacak otobüsler, 20.30’a kadar sefer yapacak.

 E-KOMOBİL UYGULAMASIYLA KOLAYLIK

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan yeni güzergahların kalkış saatleri ve otobüslerin duracağı duraklara ilişkin tüm bilgiler, akıllı telefonlara yüklenecek e-komobil uygulamasıyla kolaylıkla görülebiliyor. Vatandaşlar tarafından akıllı cep telefonlarına veya tablet bilgisayarlara yüklenecek e-komobil programıyla toplu taşımayla ilgili ihtiyaç duyulan tüm bilgilere ulaşılabiliyor.

Hat 730

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.