DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Gölcük Köylerini fethetti

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Gölcük Köylerini fethetti

 

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ramazan turlarına başladılar. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, önceki akşamki köy gezilerine AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile birlikte giderek, Ayvazpınar, Mesruriye ve Saraylı köylerinde gönül sofralarına konuk oldular. AK Parti’nin köy gezileri Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Köy sakinlerinden Başkan Ceyhan’a yoğun ilgi

AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetiminin, Ramazan ayı içindeki Ramazan turları ara vermeden devam ediyor. Başkan Alp ve yönetimi, iftar sonrasında belirledikleri köye giderek burada camide teravih namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla birlikte sohbet ediyorlar. Önceki akşam AK Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan ve AK  Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Ayvazpınar, Mesruriye ve Saraylı köylerini ziyaret ederek, vatandaşların gönül sofralarına konuk oldular.

Ceyhan, “AK Parti sadece seçim dönemlerinde çalışan parti hiç olmamıştır”

AK Parti il Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Mübarek ramazan ayı münasebetiyle halkımızla buluşup dertleşiyoruz. Halkın ayağına kadar gidip yerinde sorunları inceliyoruz. Gölcük teşkilatının genç kadrosu ile yoğun tempoda çalışmasını takdirle izliyorum. Bizim teşkilatta tembelliğe yer yok,o yüzden teşkilat olarak muhalefetin  çok önündeyiz” dedi.Gölcük AK Parti İdris Alp “Mübarek Ramazan ayı gelmesiyle birlikte ramazan turlarımız başlamıştır, yönetim ile birlikte Ramazan ayı’nı dolu dolu geçirmek için her akşam bir mahalleye gidiyoruz burada vatandaşlarla çay içip sohbet ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz, bizler koltuk sevdalısı değiliz sokak sevdalısıyız halkın arasında olmayı sorunlarını dinlemeyi seviyoruz” dedi.

2-193-625x352 3-126-625x352 1-199-625x352

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.