DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Kocaeli Teşkilatı Gönül köprüsünü Mardin’de kurdu GÖNÜLLERİMİZ BİR

AK Parti Kocaeli Teşkilatı Gönül köprüsünü Mardin’de kurdu  GÖNÜLLERİMİZ BİR

AK Parti Kocaeli Teşkilatı Gönül köprüsünü Mardin’de kurdu

GÖNÜLLERİMİZ BİR

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, bu sabah 100 kişilik bir ekiple Mardin’e gitti. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekilleri ve çok sayıda partili ile birlikte gittiği Mardin’de, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işık, “Ülkemizde birlik ve beraberliğe nifak sokmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

“SICAK” KARŞILAMA

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve beraberinde bulunan 105 kişilik Ak Parti Kocaeli kafilesi, Cengiz Topel Havalimanı’ndan Bora Jet’e ait 110 kişilik uçakla saat 10.00 sıralarında Mardin’e hareket etti. Yaklaşık 1,5 saatlik uçuşun ardından kafile 11.30’da Mardin’e indi. Mardin Havaalanı’nda kafileyi Vali Mustafa Yaman, il protokolü ile kalabalık bir partili grup karşıladı.

MARDİN’E GİDEN İSİMLERDE BAŞKAN ELLİBEŞ VE İDRİS ALP’TE YER ALIYOR

Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, İbrahim Karaosmanoğlu, Ömer Polat, Şemsettin Ceyhan, Mehmet Uzunoğlu, Orhan Barış Ahmet Berberoğlu, Abdullah Eryarsoy, Hüseyin Kurt, Yusuf Akın, İshak Yıldırım, Adnan Turan, Ahmet Sönmez, İdris Demir, Nuri Güney, Uğur İnan, Yakup Karaaslan, Ayhan Naci Yılmaz, Ertuğrul Çırak, Samet Taşdelen, Arif Aküzüm, Recep Demir, Ali Korkmaz, Şahin Talus, Zafer Kılıç, Muzaffer Bıyık, Hasan Soba, İbrahim Şirin, Osman Badem, İdris Alp, Recep Demirel, Osman Akbulut, Adnan Köşker, Şükrü Karabacak, Fikriye Çelik, Ali Toltar, İsmail Baran, İbrahim Bulut, Ünal Köken, Hüseyin Üzülmez, Mehmet Ellibeş, İsmail Yıldırım, Ali Haydar Bulut, Emre Kahraman, Sinan Fidan, Arif İpek, H.İbrahim Arslan, Furkan Baytar, Cüneyt Şentürk, Kadir Alçık, Semih Kaya ,Tanju Yılmaz, Melih Özkaraaslan, Murat Uzuner, Uğur Karbuz, Muhammet Cihad Doğan, Mehmet Nur Akdoğan, Fehmi Güneri, Necmettin Kaya, Serpil Yılmaz, Aysel Demirtaş, Buket Tatoğlu, Gülay Artut, Banu Küçüksuludemir, Nurcan Aydın, Hacer Çakır, Elif Başyiğit, Canan Soylu, Belgin Ergen, Sevcan Kutlu Aydemir, Tuba Kaya, Birsel Katırcıoğlu.

İL BAŞKANLIĞI ZİYARET
Bakan Işık, Mardin’de ilk önce Vali Mustafa Yaman’ı, Valilik ziyaretinden sonra AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na geçti. Dündar, Bakan Işık’a, “Mardin sizin ikinci vatanınız, burada size sorunlarımızı anlatmıyoruz ama siz herşeyi biliyorsunuz. Kardeş şehrimiz Kocaeli teşkilatını burada görmekten mutluluk duyduk” dedi. Ceyhan da, Mardin’de sıcak karşılamadan dolayı herkese teşekkür ederek, “Biz buraya turistik bir geziye gelmedik. Mardin halkımızın yanında olduğumuzu, dertlerini dert edindiğimizi bildirmeye geldik. Bu kardeşlik bağımız hep devam edecek” dedi.

BAKAN IŞIK: “MARDİN DOSTLUĞUN YEŞERDİĞİ TOPRAKTIR”

Bakan Işık konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Mardin, kardeşliğin, dostluğun merkezidir. Tarih boyu süregelmiş bu engin hoşgörü kenti ile Kocaeli’nin kardeş şehir olması, bu köprünün kurulması bizim için bir şanstır. Yine aynı şekilde 81 vilayetten göç alan tek il olan Kocaeli de Mardin’e en yakın kenttir.  Kocaeli’de de çok sayıda Mardinli var. Mardin fitnenin, nifakın ekildiği topraklar değil, dostluğun, kardeşliğin, yeşerdiği topraklardır. Çok şükür ki, bugün oynanmak istenen oyunlar karşısında milletimiz sağduyusunu kaybetmemektedir. Bugün Türkiye’nin en yakıcı sorunu karşısında tek bayrak, tek millet ve tek vatan bilinci ile gerekli adımlar geçmişte attık. Hiç kimse bu konuda Ak Parti bu kardeşliğin sağlanması ve büyümesi için üzerine düşeni yapmadı diyemez. Ancak bu kardeşlik iklimi, dışarıdan gelen müdahalelerle bozulmaya çalışıldı. Hatırlıyorsunuz bu olaylar, Suruç’ta yatağında şehit edilen polis memurları ile başladı. Bu noktada HDP, çok net bir tavırla bu olaya karşı çıkmamlıydı. Ama HDP kendisine verilen oyların kıymetini bilmedi, ya da bilmek istemedi. Bunu yapmak yerine terör örgütünün eylemlerini meşru hale getirmek için çaba sarf etti. Bugün hala ağızlarında barış, özgürlük var. Ama bunu dönüp terör örgütüne söylemeleri gerekir. Hiçbir siyasi parti şiddeti övme, şiddeti mazur gösterme gayreti içine giremez. Girdiği anda kendi meşruiyetini kaybeder. Siz Nusaybin’e çukurlar kazdınız. Neden? Sözde bu bölgeye özerklik getireceklerdi? Pekiyi siz, Nusaybin halkına sordunuz mu bunu istiyor musunuz diye? Çukurdan medet umanların gideceği yer mağma tabakasıdır. Ama sıkıntıyı Nusaybin halkı çekti. Şimdi utanmadan sıkılmadan hala çıkıp şöyle oldu, böyle oldu anlatıyorlar. Yahu siz önce gidip o çukurları kazarken o teröristlere yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmalıydınız. Şimd laf ebeliği ile bazı şeyleri farklı göstermeye çalışmayın.

 

mardin il baskanlçßç (1) mardin il baskanlçßç (4) mardin valilißi ziyaret (1) mardin valilißi ziyaret (2) mardin valilißi ziyaret (5)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.