DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ MUHTARLARI İFTARDA AĞIRLADI

BAŞKAN ELLİBEŞ MUHTARLARI İFTARDA AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Her yıl olduğu gibi bu yılda Seri İftar programları tertip etmeye devam ediyor. İlçe genelindeki Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarlarının onuruna Yazlık Kadırga tesislerinde bir İftar yemeği düzenledi.

Tüm Muhtarlar iftar yemeğine eşlik etti

Yazlık Kadırga tesislerinde tertip edilen İftar yemeğinde, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral başta olmak üzere, 30 Mahalle Muhtarı ve 20 Köy Muhtarı iştirak etti. Yemekte ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş ve Levent Değirmenci hazır bulundular.

Saral, “Başkanımıza bize tertip ettiği iftar yemeğinden ötürü teşekkür ediyoruz”

 Yemekte bir konuşma yapan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri bir araya getirmeye özen gösterip Mübarek Ramazan ayında onurumuza İftar yemeği tertip eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

 Ellibeş, “Birbirimize yaklaştırıyor”

 Gölcük Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş, davetimize icabet eden Mahalle ve Köy muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Böylesine güzel ve bereketli bir ay içinde sevgimizi paylaşacağımız, birlik beraberliğimizi paylaşacağımız iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Gölcük Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız, sizleri seviyoruz dedi. Mübarek Ramazan ayında da bir arada olmamıza vesile olan bu güzel organizasyonumuzda katılımınız bizleri memnun etmiştir dedi.

IMG_5490 IMG_5431 IMG_5432 IMG_5467 IMG_5471 IMG_5487

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.