DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, KOÜ Diş Eğitimi Fakültesi’nin mezuniyet törenine katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, KOÜ Diş Eğitimi Fakültesi’nin mezuniyet törenine katıldı

 Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Diş Eğitimi Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı.

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Diş Eğitimi Fakültesi 2015-2016 Akademik Yılı mezuniyet törenine katıldı. Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Mezuniyet törenine KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Dekan Prof. Dr. Ali İhya Karaman, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ile aileleri katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, “Sevincinize ortak olmak için bugün buradayız. Diş sağlığı hayatımızın her yönünü ilgilendirmektedir. Sizler diş sağlığını halkımıza anlatma ve özellikle gençlere öğretme noktasında büyük bir görev sizleri bekliyor” dedi.

FAKÜLTENİZ GAYET GÜZEL VE SİZLERLE DE KOMŞUYUZ

Sağlıklı diş nasıl olur, koruma alışkanlıkları ve bunun gibi birçok eğitici çalışmanın artık okullarımızda öğretildiğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Geçmiş yıllarda özellikle bizim dönemimizde dişlerin korunması noktasında eğitici bilgiler ve hekimler pek yoktu.  Artık kentimizde bir diş hekimliği fakültemiz var. Siz değerli gençlerimizi hem teorik hem de pratik olarak yetiştiren kıymetli hocalarımız var. Eğitim aldığınız fakülte gayet güzel ve aynı zamanda sizlerle de Yuvacık’ta komşuyuz” ifadelerini kullandı.

 BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Diş Hekimliği Fakültesinin geçmişte farklı bir hastane olarak yapıldığı açıklamasını yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Sonradan baktık ki teori de pek bir fazla değeri yok. Üniversitemizin isteğiyle orayı diş hekimliği fakültesine çevirdik. Hocalarımızın fakülteniz hakkında yeni planı ve projesi var. İnşallah onu da yerine getirdiğimiz zaman, hem havadar çevresi ve yemyeşil ormanların içinde pırıl pırıl bir yer olarak sizden sonra gelecek öğrencilerimize hizmet verecek. Orada eğitim gören gençlerin şanslı olduğuna inanıyorum. Bugün hayata atılan ve mezun olan, beş yıllık öğrenim süresini en güzel şekilde tamamlayan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Onları yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyorum. Anne babaları da kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 ANI BELGELERİNİ ALDILAR VE KEPLERİNİ ATTILAR

Tören açılış konuşmalarında KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Fakülte Birincisi Feyza Aksuyu’da duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Fakülte Birincisi Güç Uçar’a, Dekan Prof. Dr. Ali İhya Karaman plaketini takdim ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Dekan Prof. Dr. Ali İhya Karaman, ve öğretim elemanları mezun olan öğrencilere anı belgelerini verdi. Dekan Prof. Dr. Ali İhya Karaman’ın mezun öğrencilere yemin ettirdiği tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

ZIYA4876 ZIYA5057 ZIYA4803

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.