DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’nda emeklilerin isteği yerine geldi

Cumhuriyet Parkı’nda emeklilerin isteği yerine geldi
05.06.2016
1.341
A+
A-

Cumhuriyet Parkı’nda emeklilerin isteği yerine geldi

İlçemizde Cumhuriyet Park’ında yer alan Ziraat Bankası ATM’sinin önünde çöpler birikiyor, emeklilerde bu duruma tepki gösteriyordu. Emekliler yetkililerden ATM’nin önüne çöp konteynırı istiyordu. Gölcük Belediyesi emeklilerin bu isteklerini yerine getirdi ve ATM’nin önüne çöp konteynırı koydu.

ATM’nin çevresine koyulan çöpler ise çevreye kötü görüntü veriyordu    

İlçemizde Cumhuriyet Parkı’nda bulunan ve özelliklerin emeklilerin kullandığı Banka ATM’sinin çevresine çöpler konuluyor, bu durum tepkiye yol açıyordu. Emeklilerin yetkililerden istekleri sebebiyle koyulan ATM’nin çevresine koyulan çöpler ise çevreye kötü görüntü veriyordu. Emekliler ve vatandaşlar ATM etrafına çöp koyulmasını istemiyordu. Yetkililer emeklilerin ve vatandaşların bu isteklerine olumlu cevap verdi ve ATM çevresine çöp konteynırı koydu. Bu durum emeklilerin ve vatandaşların hoşuna giderken, vatandaşlar yetkililere teşekkür etti.

13308182_1729866120622217_2023991618841457979_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.