DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DİN DÜŞMANLARI

DİN DÜŞMANLARI

Hainler İstanbul’u kana buladılar

Dün sabah Vezneciler’de polis otobüsüne yönelik bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre yedi polis şehit oldu 5 vatandaş da yaşamını yitirdi. Can kaybının artmasından endişe edilen bombalı saldırıya ilçemizin siyasi parti başkanları ülkemizin birlik ve beraberliğine yapılan bu saldırının Mübarek Ay’da yapılmasını Allahsızlık ve Vicdansızlık olarak nitelendirirken, siyasi parti başkanları saldırıyı düzenleyenlere sert tepki gösterdi.

Alp, “İçten ve dıştan yapılan bu saldırılar ülkemizin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İstanbul’da Ramazan ayı’nın 2. gününde yapılan saldırı hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Ramazan Ayı gibi mübarek bir ayda ülkemiz terör saldırısı ile uyandı. İstanbul Vezneciler’de Polisimize yapılan bu saldırı ülkemizin milli bütünlüğüne yapılan saldırıdır. Fakat bu saldırıları iradesi çok güçlü olan Türk Milleti kararlılığı ve içinde bulundurduğu vatan sevgisi ile en iyi şekilde karşılık verecektir. Türkiye çok güçlü bir ülke. İçten ve dıştan yapılan bu saldırılar ülkemizin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek. Ülke olarak bu saldırılara misliyle cevap verilecektir. Bu saldırıda hayatını kaybeden Polislerimize Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

İşeri, “Biz siyasilerin terörle mücadele etmede rol alması boynumuzun borcu”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İstanbul Vezneciler’de Polisimize ve vatandaşlarımıza yaptığı bombalı saldırı hakkında şu sözleri söyledi: “Çok zorlu günler yaşıyoruz. Terörle mücadele edilmeden siyasi başarı beklemek hayal kırıklığı olur. Terörle mücadele de tüm siyasi partiler ortak bir noktada buluşmak zorunda. Bu durum ülkemizin geleceği için kaçınılmazdır. Şu anda sözün bittiği yerdeyiz. Terör artık sadece Doğu ve Güneydoğu’da değil zirvede. Hükümet terörle mücadelede acil kararlar almak durumunda. Terörün bitirilmesi adına artık önemli adımlar atılmalı. Demin söylediğim gibi bütün siyasi partiler bu soruna karşı mücadele etmek zorunda. Yani biz siyasilerin terörle mücadele etmede rol alması boynumuzun borcu. Ramazan Ayı’nda terörün yeniden vuku bulmasını Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Saldırıda hayatını kaybeden Polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Çıldır, “Ülkemizde terörün zemini çok önceden hazırlandı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, “Bu sabah İstanbul Vezneciler’de meydana gelen terör saldırısına çok üzüldük. Artık ne yazık ki terör ülkemizin her yerine gelmiş durumda. Böyle saldırılar Ramazan ayı’nda yapılacak saldırılar değil. İçinde Allah korkusu olan, vicdanı olan hiç kimse İster mübarek aylar olsun isterse diğer günler olsun bu saldırıları yapamaz. Bu saldırılarda amaç belli. Ülkemizi yok etme çabasına girenler bu istekleri karşısında hayal kırıklığına uğrayacaklardır. 7 Polisimizin, 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği bu saldırıların arkasında emperyalistlerin iç ve dış bağlantıları var. Türk halkı kendisine yönelik yapılan bu saldırılara karşı tepkisiz kalmamalı. Fakat ülkemizde ne yazık ki bunların zemini çok önceden hazırlandı ve zemin oluşturuldu. Ramazan ayı’nda böylesine vahim saldırıların vuku bulması hepimizi derinden üzmüştür. Bu saldırıda hayatlarını kaybeden Polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Umarım artık terörün sıfırlandığı, insanların korkmadığı bir ülkede yaşarız.”

Kaya, “Almanya’nın Ermeni Soykırım Yasası kararının almasından sonra yapılan bu saldırıyı kimse göz ardı etmemeli”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan Yardımcısı Remzi Kaya, “Terörün ne yazık ki böylesine mübarek ve kutsal günler diye bir düşüncesi yok. Bu tip terör örgütleri vicdansız ve Allahsız olduğu için Ramazan ayı’da dahil ülkemizi kana bulayabiliyorlar. Yani terörist olmayı içine sindiren bir insanda bu mübarek günlerin önemi yoktur. Terör Ermenilerin ve dış güçlerin maşası olarak ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almış durumda. En kötüsü de Şehit haberlerine toplumumuzun alıştırılması oldu. Eskiden insanlar çevre illerine şehit acısı düştüğünde kalkıp giderdi, şimdi artık ne yazık ki bu durum çok az. Hükümete soruyorum.. Hani 1 Kasım’dan sonra Şehit gelmeyecekti? 1 Kasım’dan sonra 500 den fazla şehidimiz var. Bugün ülkemizde nasıl terör saldırısı yapılıyorsa, bunun arkasında dış güçler var. Halkımızın bu dış güçlerin oyunlarına karşı uyanık olmalı; vatanına, milletine, dinine ve bayrağına sımsıkı sarılmalıdır. Eskiden sadece dağlarda olan terör artık şehirlerde. Geçtiğimiz günlerde Alman Federal Meclisi’nden geçirilen Ermeni Soykırım Yasa Tasarısından sonra bu sabah yaşanan olay gözlerden kaçırılmamalı. Türkiye’de yaşayan ve ülkesini çok seven bir vatandaş olarak devletimin terörün kökünü kazıyana kadar it sürüleri ile mücadele etmeli ve bu cennet vatanımdan terör tamamen silinmelidir” şeklinde konuştu.

idris alp

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Remzi Kaya Hüseyin Çıldır

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.