DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DÜNYA BARIŞI İÇİN BARIŞ ORMANI OLUŞTURACAKLAR

DÜNYA BARIŞI İÇİN BARIŞ ORMANI OLUŞTURACAKLAR

Başkan Çelik’ten önemli proje

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, ilçemize çok önemli bir projeyi getireceklerinin müjdesini verdi. Başkan Çelik iki dernek başkanı olarak 17 Eylül 2016 Cumartesi günü Hasaneyn Yaylası’nda Barış Ormanı oluşturacaklarını ve bu ormanda her ülkeden fidan getireceklerini belirtti.

Proje Gölcük için önemli olacak

Başkan Çelik, proje hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği olarak önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Projemiz kapsamında komşu ülkelerden en az 4 fidan getirerek (cinsi ve çeşidi dünyamızda az kalanlar tercih edilecek), ulaşabildiğimiz ülkelerden getirttirilerek önce Gölcükümüze ve değeri büyük olan Samandağları’nın eteklerine dünya barışını doğa çiçekleri ile sunmaya hazırlanan ‘Barış Ormanı’ derneklerimizin önemli kurumlarla el ele vererek, yetiştirmeyi düşünmekte ve 17 Eylül 2016 Cumartesi günü şenliğimizde birlikte türkü söyleyelim (Ertat Simgera Vimgerot) başlığı ile Gölcük’te ilk defa Hasaneyn Yaylası’nda Barış Rüzgarı estirelim. Artık bizlerin kültüründe elimizde çiçekle her kapıyı açarız. Barış için kırgınları da barıştırırız. Kavgasız bir dünya için ulaşabileceğimiz ülkelerden çeşitli fidanlar temin edeceğiz. Hasaneyn Yaylası’nda programımı icra edeceğiz.”

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.