DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dünya Çevre Gününe anlamlı kutlama

Dünya Çevre Gününe anlamlı kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü kapsamında Seka Park Uçurtma tepesinin bulunduğu alanda etkinlik gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre gününü Seka Park’ta gerçekleştirdiği program ile kutladı. Saat Kulesinde başlayıp Seka Park Uçurtma Tepesinde gerçekleşen anlamlı etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çevre konusunun önemine değinerek” Çevremiz temiz olursa sağlıklı bir toplum oluruz” ifadelerini kullandı. Etkinlikte, atık pil toplama ve geri dönüşüm için uygulanan proje kapsamında ödül alan okullara hediyeler verildi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

Dünya Çevre günü kapsamında gerçekleşen etkinliğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Çevre Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Vali Yardımcısı Osman Sarı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman katıldı.

 SORUN TÜM ÜLKELERİN SORUNUDUR

Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Osman Sarı, çevre sorunlarının bütün dünyanın ortak sorunu olduğunu belirterek ‘’ Çevre sorunları bütün dünyanın ortak sorunudur. Bu sorunları işbirliği içerisinde gidermeli ve mücadele etmeliyiz. Çevre sorunları konusunda mücadelesini sürdüren ve Kocaeli’yi bir çevre kenti yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz ‘’ diye konuştu.

ÇEVRE SAĞLIK DEMEKTİR

Seka Park’ta gerçekleştirilen çevre etkinliğinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ’’Çevre konusunda annelere babalara iş düşüyor. Çocuklarımıza da örnek olmalı ve öğretmeliyiz. Çevre demek sağlık demektir. Çevremiz temiz olursa sağlıklı bir toplum oluruz. Aslan yattığı yerden belli olur. Kocaeli halkı olarak hepimiz çevreciyiz ve çevremizi seviyoruz. Yapılan çalışmalarda katkıları olan tüm herkese teşekkür ediyorum ‘’ diye konuştu.

 ÇEVRECİ BAŞKANIN KENTİNDE YAŞIYORUZ

 Programa katılan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise ‘’ Kocaeli’de çevre dendiği zaman bir kişi akla geliyor. O da İbrahim Karaosmanoğlu. Bizler çevreci bir başkanın kentinde yaşadığımız için çok mutluyuz. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çevre konusunda Kocaeli’ye çağ altlattığı ve bizlere bu güzel kentte hizmet sunduğu için teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

OKULLAR ÖDÜL ALDI

 Programda ayrıca atık pil toplama ve geri dönüşüm için uygulanan proje kapsamında en fazla pil toplayan okullara ödüller verildi. Program kapsamında 9 okul ödül aldı.

 ÖDÜL ALAN OKULLAR

 Amiral Karamürsel İlkokulu

Bekir İlhami – Fatma Nedime Calp İlkokulu

Ahmet Gazanfer Bilge İlkokulu

Başiskele Kartonsan Ortaokulu

Yeşilkent Ortaokulu

Kullar Hacı Mustafa Özsoy Ortaokulu

Nene Hatun İlkokulu

Nene Hatun Ortaokulu

Kocaeli Öğretmenler İlkokulu

IMG_8575 IMG_8596 IMG_8600 IMG_8560 IMG_8561 IMG_8565 IMG_8568 IMG_8571

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.